Διορθωτικά μέτρα για τα επιδόματα των μονογονεϊκών οικογενειών αναμένει ο ΔΗΣΥ

12:33 30/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την άμεση λήψη διορθωτικών μέτρων αναμένει ο Δημοκρατικός Συναγερμός από την Κυβέρνηση αναφορικά με τις νέες ρυθμίσεις για την καταβολή των επιδομάτων στις μονογονεϊκές οικογένειες.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Τάσος Μητσόπουλος αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, που συνήλθε την περασμένη Παρασκευή συζήτησε για πολλοστή φορά το θέμα.

Εχοντας διαπιστώσει τις αδικίες, τις στρεβλώσεις αλλά και τη γενικότερη σύγχυση και αναστάτωση που έχει

δημιουργηθεί σε χιλιάδες συμπολίτες μας, προστίθεται, η Κ.Ο «αναμένει από την Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη λήψη διορθωτικών μέτρων, όπως εξάλλου υποσχέθηκαν οι συναρμόδιοι Υπουργοί Εργασίας και Οικονομικών ενώπιον της Βουλής».

Ο κ. Μητσόπουλος προσθέτει ότι μετά την παρέλευση αρκετών εβδομάδων από την ανάληψη των σχετικών δεσμεύσεων, διαπιστώνεται πως «τίποτε ουσιαστικό δεν έχει γίνει» με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η ταλαιπωρία χιλιάδων μονογονεϊκών οικογενειών.

«Καλούμε την Κυβέρνηση και ιδιαίτερα τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας να προχωρήσουν, όπως δεσμεύτηκαν, στην άμεση λήψη διορθωτικών μέτρων, εδώ και τώρα» συμπληρώνει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ.

Αναφέρει ότι μόνο έτσι θα αποκατασταθούν οι εξόφθαλμες αδικίες και στρεβλώσεις που έχουν δημιουργηθεί από την εφαρμογή του νέου συστήματος καταβολής των επιδομάτων.

Τέλος, καταλήγει λέγοντας πως σε περίπτωση αδυναμίας ή καθυστέρησης αποκατάστασης των αδικιών, καλεί την Κυβέρνηση να επαναφέρει σε ισχύ το προηγούμενο καθεστώς καταβολής επιδομάτων και να επανασχεδιάσει το όλο σύστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα