Διοργανώθηκε το Cena Di Carnevale Gala Dinner

10:22 10/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Cena Di Carnevale Gala Dinner που οργάνωσε ο Κυπρο-Ιταλικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος ο οποίος είναι συνδεδεμένος με το ΚΕΒΕ, την Παρασκευή 03.02.12 στο Ξενοδοχείο Χίλτον, Λευκωσία.

Guest Chef ήταν ο Ιταλός Angelo Giovanni Di Lena ο οποίος κατέχει μεταξύ άλλων τον τίτλο του Global

Chef for the year 2011.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο κ. Alfredo Bastianelli, καθώς και άλλοι επίσημοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπρό-Ιταλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου και επίσης επιχειρηματίες που συναλλάσσονται με την Ιταλία.

Σε ομιλία του ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο τόνισε τη σημασία που δίνει η Πρεσβεία στην ανάπτυξη του διμερούς εμπορίου και δήλωσε ότι θα εντατικοποιήσει τις προσπάθειες για την περαιτέρω αύξηση των εμποροοικονομικών σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τζιόζεφ Χατζιηχάννας, Πρόεδρος του Συνδέσμου αναφέρθηκε στη συμπαράσταση και υποστήριξη που έχει ο Σύνδεσμος τόσο από το ΚΕΒΕ όσο και από την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Κύπρο.

Χαιρετισμό επίσης απεύθυνε ο Πρώην Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Μάνθος Μαυρομμάτης τονίζοντας την πάγια πολιτική του ΚΕΒΕ για ουσιαστική στήριξη και συνεχή προώθηση των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών ιδιαίτερα σε συνεργασία μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου κάτι που επιτυγχάνεται και μέσα από την αξιόλογη δραστηριότητα του Κυπρο-Ιταλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου.

Τέλος ο Σύνδεσμος εκφράζει τις δημόσιες του ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα