Δημοσιογράφοι από την Ουκρανία επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα

20:11 10/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εξι δημοσιογράφοι από την Ουκρανία, εκπρόσωποι των τεσσάρων περιοδικών μεγάλης κυκλοφορίας της χώρας τα “Mitzna Ratnie Tourism”, “Wedding”, “Natali” και “Vashia Svatpa” τα οποία ειδικεύονται στους γάμους επισκέφθηκαν την περασμένη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το Δήμο Αγίας Νάπας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Αγίας Νάπας Μαρία Τοφινή –Τσαντίλα, η οποία υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου «οι Ουκρανοί συνοδεύονταν στην επίσκεψη

τους από την υπεύθυνη του ΚΟΤ στο Κίεβο, δεδομένου ότι οι επισκέψεις αυτές πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού».

Πρόσθεσε πως «οι δημοσιογράφοι έτυχαν ξενάγησης στους νέους χώρους τέλεσης πολιτικών γάμων της Αγίας Νάπας. Αρχικά τους παραχωρήθηκαν τα σχετικά έντυπα και τα DVD με όλες τις λεπτομέρειες και πληροφορίες για την τέλεση ενός πολιτικού γάμου ενώ είχαν την ευκαιρία στο Δημοτικό Μέγαρο να δουν και τα σχετικά άλμπουμ με τις φωτογραφίες».

Ανέφερε ακόμα ότι επισκέφθηκαν τους πλείστους χώρους τέλεσης πολιτικών γάμων στην Αγία Νάπα και τις παραλίες. Οι δημοσιογράφοι από την Ουκρανία ενθουσιάστηκαν από όσα είδαν και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον αφού δεν γνώριζαν αρκετά πράγματα για την τέλεση πολιτικών γάμων στην Κύπρο πέραν από ορισμένες πληροφορίες που τους έδιναν ορισμένα τουριστικά γραφεία που ειδικεύονταν στους γάμους αυτούς».

Όπως είπε η κ. Τσαντίλα «ορισμένοι από τους δημοσιογράφους ανέφεραν ότι ήθελαν να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο στην Αγία Νάπα. Ηταν ενθουσιασμένοι από το όλο σκηνικό παρά το γεγονός ότι χθες ο καιρός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός και ηλιόλουστος» είπε και σημείωσε πως «σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο χθεσινός καιρός ήταν αρκετά ωραίος και δεν φαντάζονταν πως θα ήταν οι τοποθεσίες στις οποίες ξεναγήθηκαν το καλοκαίρι».

Σε σχετική ερώτηση απάντησε πως «ο ΚΟΤ προγραμματίζει και κοινοποιεί τόσο στο Δήμο Αγίας Νάπας όσο και στους άλλους Δήμους τις επισκέψεις δημοσιογράφων από άλλες χώρες προς τη Κύπρο».

Σε άλλη ερώτηση είπε ότι στο παρόν στάδιο υπάρχουν τρεις εκθέσεις με θέμα το πολιτικό γάμο στις οποίες θα συμμετάσχει η Αγία Νάπα, στην Αγία Πετρούπολη από τις 6 – 10 Φεβρουαρίου, στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας από τις 26 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου και στο Κίεβο της Ουκρανίας στις 22 Μαρτίου 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα