Δημοσίευμα κόλαφος για την Νίνα Λοτσάρη από την Αλεξάνδρα Τσόλκα!Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και η απάντηση της διάσημης σοπράνο!

23:36 1/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Onlycy.com ρίχνει φως σε μια νέα κόντρα στην showbiz!

H δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα έριξε τα πυρά της μέσω της στήλης της στο newpost που αρθρογραφεί στην διάσημη Ελληνίδα σοπράνο και ηθοποιό Νίνα Λοτσάρη.

Με το βαρύγδουπο τίτλο “Νίνα Λοτσάρη: Αν είσαι από την Πάτρα, ποτέ δεν ξεπερνάς το Καρναβάλι!”

η δημοσιογράφος και πανελίστρια πήρε το φτυάρι και άρχισε να τα χώνει στην Νίνα Λοτσάρη.

Συγκεκριμένα έγραψε :Σοπράνο, ντίβα του μιούζικαλ στη χώρα που δεν το αγάπησαν ποτέ, πρωταγωνίστρια σε άτυχες ελληνικές σειρές, πρωτωγωνίστρια εκ παρατροπής στη Λυρική Σκηνή και πάνω απ΄ όλα μια μοιραία γυναίκα, υπερπαραγωγή, πρεμιέρα κινητή μπορείς να πεις, από μόνη της. Εδώ με attitude Κάλλας την οποία διατηρεί, ακόμη και αν ερμηνεύει Μπαγιαντέρα.


Φωτό 2: Φτερά, πούπουλα, δέρμα, πλαστικό και δυο χείλη που μοιάζουν τσακωμένα και δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ. Το μαλλί χρησιμοποιείται για να πλέξουν κουβερλί τουλάχιστον τρία χωριά, αν παραστεί ανάγκη.
Φώτο 3: Η πρωταγωνίστρια εφ΄ εαυτού της, απλή και απέριττη στη φύση, με το μαλλί μνημείο σε κινέζικη παγόδα και μέικ απ που πρέπει να χρησιμοποιήθηκαν ως μέικ απ άρτιστ, όσοι χτίστες απασχολήθηκαν με την ανέγερση του γεφυριού της Άρτας.

Φωτό 4: Εδώ το απλό μακιγιάζ που πρέπει να έριξε έξω τουλάχιστον δύο εταιρείες καλλυντικών μαζί με το στοκ τους, συνδυάζεται με ένα καπέλο – πιατέλα της πάστας και ένα δαχτυλίδι από αυτά που έκλεισαν τα μαρμαράδικα στον Διόνυσο, διότι τελείωσαν τα κοιτάσματα. Το συγκεκριμένο ντύσιμο αντενδείκνυται: α) για να πας στη λαική, να αγοράσεις τσακόνι και μελιτζάνα, β) για να πας στον εσπερινό, θα τρομάξουν οι παπάδες ότι εισέβαλαν τα παγανά και θα φτάσουν στην ωραία πύλη, γ) να πας γενικά οπουδήποτε. Στην Ελλάδα της κρίσης και στο εξωτερικό. Αυτό το ντύσιμο γίνεται να το κάνεις για να βγαίνεις εις τον κήπο σου και να αισθάνεσαι μετενσάρκωση Ελεονόρας Ντούζε.

Φωτό 5: Μόλις είπα Ελεονόρα Ντούζε εμφανίστηκε και ο θρυλικός Φον Κάραγιαν με ύφος αποθεωμένης Σάρα Μπερνάρ. Οι δύο ογκόλιθοι της μουσικής συνεργάστηκαν μαζί σε ένα υπερθέαμα συμφωνικής μουσικής, όπερας και αριών από αυτές που δεν ενδιαφέρουν καθόλου το κοινό. Η παταγώδης επιτυχία κατέβηκε με ιδιαίτερη αδιαφορία. (εκ μέρους του κοινού πάντα) Η συνάντηση των δύο κυριών σαν να λέμε, ιστορικά της Μαρίας Στιούαρτ και της βασίλισσας Ελισάβετ της Α’ , όσον αφορά τα μονίμως λιμνάζοντα καλλιτεχνικά μας ύδατα, είναι από αυτές που μας χάρισαν χαμόγελο φέτος στον μίζερο χειμώνα μας. Γιατί πέτυχε το ανέκδοτο.

Φωτό 6: Η Μάτα Χάρι τάμα! Χάρε κρίσνα, χάρε κρίσνα! Άλλο κακό να μην μας βρει!

Φωτό 7: Kαι πάνω που έλεγα πως δεν υπάρχει χειρότερο. Η ψεύτικη βλεφαρίδα πιθανόν να κυκλοφορεί και σε στέγαστρο. Πάντως σίγουρα τα σβαρόφσκι σκουλαρίκια τα ‘χω δει πολυέλαιους ση Μητρόπολη της Αρτέμιδος – Λούτσας.

Φωτό 8: Τη φωτογραφία αυτή την παραθέτουμε όχι για να εκθέσουμε τα τρία εκθέματα ούτως ή άλλως μπροστά, που πήγαν στην πρεμιέρα στους Δαίμονες θεωρώντας ότι πάνε στην τελετή απονομής των Όσκαρ, όσο για να εκβιάζουμε τον καλό συνάδελφο Τάσο Θεοδωρόπουλο για τις κακές συναναστροφές του, του οποίου η μύτη προβάλει πίσω από την κυρία Πασχάλη.


Φωτό 9: Πρώτο καζάνι πίστα, η ντίβα καταδέχεται τα μπουζούκια, αταλάντευτη όπως πάντα, πιο ασημένια από ποτέ και πίνοντας φυσικά, μπουζούκι ξεμπουζούκι, Μοέτ. Ω Θεέ μου! Ο σολομός και πάλι είναι κόκκινος, το χαβιάρι μαύρο, και το κρασί παγωμένο! Τι τραβάμε και εμείς οι ξεχωριστές!

Φωτό 10: H ντίβα έχει και την ανθρώπινη πλευρά σαν κάθε εργαζόμενη μητέρα φοράει την απλή απέριττη τουαλέτα και το φωσφοριζέ δωδεκάποντο για να πάει το παιδί καράτε, αγγλικά, στον ορθοδοντικό, ζούμπα. Υπάρχουν θεωρίες ότι το συγκεκριμένο φωσφοριζέ ντύσιμο είναι διακριτό μαζί με το Σινικό Τείχος από το φεγγάρι. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτά είναι κακοήθειες που στοχεύουν στο να αμαυρώσουν τη διεθνή εικόνα της ντίβας εφ΄ εαυτού της.

Η Νίνα Λοτσάρη έκπληκτη είδε το δημοσίευμα κόλαφος από την Αλεξάνδρα Τσόλκα και θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στην Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Αυτό το δημοσίευμα που βγάζει “χολή” σε μια τέτοια περίοδο που ο καθένας προσπαθεί να κάνει αξιοπρεπώς την δουλειά του όταν και εφόσον αυτή υπάρχει είναι παντελώς άκυρο.

Ένα δημοσίευμα που ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας ,που αυτό το δημοσίευμα πιθανός να το διαβάσει και η κόρη της Νίνας Λοτσάρη ,που θίγει όχι μόνο την δουλειά αλλά και τον χαρακτήρα της ηθοποιού σοπράνο είναι προκλητικό και εξευτελιστικό.

Και καιρός είναι αυτοί που νιώθουν ”γκράντε δημοσιογράφοι” που γράφουν και όποιο πάρει ο χάρος να συνετιστούν γιατί όπως είπε και η ίδια η Νίνα Λοτσάρη :

Keywords
Τυχαία Θέματα