Δηλώσεις πολιτικών για την οικονομία και την στάση της κυβέρνησης

14:37 11/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης, ανέφερε, σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Δρομολόγιο, ότι το ΑΚΕΛ και η κυβέρνηση συνθηματολογούν ότι είναι εναντίον της λιτότητας και νομίζουν, είπε, ότι θα αποκρύψουν το γεγονός πως αυτό που εννοούν στην πράξη, είναι ότι τάσσονται εναντίον του νοικοκυρέματος στο δημόσιο, φορτώνοντας τη λιτότητα στους πολίτες.

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Σταύρος Ευαγόρου, είπε ότι η κυβέρνηση μπορεί με μέτρα κοινωνικά

ισορροπημένα να είναι εντός των προσδοκιών και αποφάσεων της Ευρωπαικής Επιτροπής, ώστε να διεκδικήσει σε περίπτωση που προσφύγει στο μηχανισμό, να πάρει αυτά που πήρε η Ισπανία.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια περιμένουμε από την κυβέρνηση μέτρα, τα οποία δεν λαμβάνονται. Θα μπούμε στον Μηχανισμό στήριξης, είπε, όχι μόνο λόγω των τραπεζών, αλλά λόγω αναξιοπιστίας της κυβέρνησης.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ Νίκος Νικολαίδης ανέφερε ότι θα πρέπει να υιοθετηθούν μέτρα οικονομικά αποτελεσματικά και ταυτόχρονα δίκαια και ισορροπημένα. Θα πρέπει, πρόσθεσε, να αποδείξουμε ότι είμαστε αξιόχρεοι.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Δημήτρης Συλλούρης σε δήλωσή του ανέφερε ότι η προσέγγιση για την οικονομία πρέπει να είναι ολική, καλύπτοντας ταυτόχρονα εξοικονομήσεις, ανάπτυξη και προσέλκυση επενδυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα