ΔΗΚΟ: Τοποθετείται για Ντ.Μιχαηλίδη

15:11 5/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με την έκδοση από τις αρμόδιες αρχές της Ελλάδας εντάλματος σύλληψης του κ. Ντίνου Μιχαηλίδη και του υιού του Μιχάλη, το Δημοκρατικό Κόμμα ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1. Το τεκμήριο της αθωότητας αποτελεί θεμελιώδη αρχή κάθε προηγμένου νομικού πολιτισμού και κάθε δημοκρατικά συντεταγμένης πολιτείας. Ο σεβασμός της συνταγματικής τάξης και της νομικής αρχής ότι ουδείς θεωρείται ένοχος παρά μόνο όταν αποδειχθεί η ενοχή του μέσα από τις σχετικές διαδικασίες της Δικαιοσύνης, αποτελεί

υποχρέωση όλων. Κάθε συμπεριφορά και αντίληψη που προδικάζει την ενοχή οποιουδήποτε πολίτη είναι κατακριτέα και απαράδεκτη.
2. Σημειώνουμε ότι ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, εμμένοντας σταθερά στη θέση ότι είναι αθώος, έχει πληροφορήσει τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Μάριο Καρογιάν ότι θεωρεί ως πράξη δημοκρατικής ευαισθησίας και πολιτικής ευθιξίας να μην έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στα κομματικά όργανα του ΔΗΚΟ μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον της Δικαιοσύνης και ήδη απέχει από τα συλλογικά όργανα του Κόμματος.

Το ίδιο έχει πράξει και ο κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα