Διήμερη κράτηση δυο νεαρών για την κλοπή πετρελαίου από βυτιοφόρο στην Πάφο

21:11 4/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκαν σήμερα δύο πρόσωπα ηλικίας 21 και 22 χρόνων, που συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών. Εναντίον των δυο νεαρών εκδόθηκαν διατάγματα διήμερης κράτησης.

Πενηντατετάχρονος από τη Νικόκλεια είχε καταγγείλει ότι κλάπηκαν εκατό λίτρα πετρέλαιο από το βυτιοφόρο όχημα του

που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του. Ο 54χρονος είχε αντιληφθεί τους δράστες οι οποίοι επέβαιναν οχήματος να πλησιάζουν το βυτιοφόρο και μετά την απομάκρυνσή τους άρχισε αμέσως έρευνες στην περιοχή ενώ στο μεταξύ ειδοποίησε την Αστυνομία.

Λίγο αργότερα ο 54χρονος εντόπισε το όχημα των δραστών σε δρόμο που οδηγεί προς την κοινότητα της Νικόκλειας χωρίς να υπάρχει κανένας σ’ αυτό. Στο πίσω μέρος του οχήματος βρίσκονταν επτά δοχεία χωρητικότητας είκοσι λίτρων το καθένα, από τα οποία τα τέσσερα εξ αυτών ήταν γεμάτα με πετρέλαιο.

Μετά από πάροδο λίγων λεπτών πλησίασαν το αυτοκίνητο δύο νεαρά πρόσωπα ενώ στη σκηνή έφτασαν και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών.

Στο όχημα εντοπίστηκαν επίσης ένα λάστιχο και εννέα πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα