Διασωληνωμένος 19χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό (Upd)

08:04 3/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 13:11

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες 19χρονος παρασύρθηκε χθες βράδυ από αυτοκίνητο στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κρίσιμα και να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς, απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να διευκολύνει τις έρευνες, όπως επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη στο 1460 ή με την τροχαία Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Ανέφερε επίσης ότι, σύμφωνα με ενδείξεις, ο άτυχος 19χρονος

Απτουλχαντί Αλπτιτάρ, ο οποίος είναι Κύπριος υπήκοος με συριακή καταγωγή, φαίνεται να παρουσίαζε κάποια κινητικά προβλήματα στη δεξιά του πλευρά και εξετάζεται το ενδεχόμενο να διασταύρωνε το δρόμο με αργό βηματισμό.

Από το δυστύχημα, ο 19χρονος υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, θλάση πνευμόνων και κάταγμα αριστερής κνήμης και περόνης και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο τμήμα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η 33χρονη οδηγός υπέστη νευρικό κλονισμό και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού.

Είδηση 08:01

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 19χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 8.45 χθες βράδυ, όχημα που οδηγούσε 33χρονη στην οδό Λεοντίου Α` στη Λεμεσό παρέσυρε τον νεαρό.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάστασή του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλάση πνευμόνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα