Διάρρηξη δύο κατοικιών και κλοπή χρυσαφικών στη Ξυλοτύμπου

07:36 4/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την διάρρηξη των κατοικιών τους στη Ξυλοτύμπου κατήγγειλαν χθες στην Αστυνομία οι ιδιοκτήτριες τους, οι οποίες ανέφεραν ότι από το πρώτο σπίτι εκλάπησαν χρυσαφικά αξίας 1900 ευρώ και από το δεύτερο σπίτι εκλάπησαν επίσης χρυσαφικά αξίας 650 ευρώ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία χθες 57χρονη από τη Ξυλοτύμπου κατήγγειλε ότι μεταξύ Σεπτεμβρίου και 3/12/ 2013 άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν τιμαλφή η αξία των οποίων ανέρχεται στα 1,900 ευρώ.

Την κατοικία επισκέφθηκαν άνδρες του ΤΑΕ

Αμμοχώστου οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν έγινε οποιαδήποτε παραβίαση. Η Αστυνομία εικάζει ότι οι διαρρήκτες εισήλθαν στο σπίτι από την αλουμινένια πόρτα της κουζίνας την οποία η ιδιοκτήτρια πάντα άφηνε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Για τα τιμαλφή δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η κατοικία δεν διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης ούτε σύστημα συναγερμού.

Παρόμοια υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατήγγειλε στην Αστυνομία 49χρονη επίσης από την Ξυλοτύμπου. Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 650 ευρώ.

Ανδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου που επισκέφθηκαν την κατοικία δεν διαπίστωσαν οποιαδήποτε παραβίαση και εικάζεται ότι οι διαρρήκτες εισήλθαν στο σπίτι από την αλουμινένια πόρτα στη δυτική πλευρά της κατοικίας, την οποία η ιδιοκτήτρια αφήνει ανοιχτή αλλά ξεκλείδωτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα