Διαψεύδει ο Αταλάι τα περί απομάκρυνσης του Ακτσιά από τα κατεχόμενα

10:07 1/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αποκυήματα φαντασίας και εκτός πραγματικότητας χαρακτήρισε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για κυπριακές υποθέσεις, Μπεσίρ Αταλάι τα δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο για απομάκρυνση του Τούρκου «πρέσβη» στα κατεχόμενα, Χαλίλ Ιμπραχήμ Ακτσιά πριν το τέλος της θητείας του, λόγω δυσαρέσκειας της Άγκυρας για τη δουλειά του.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε γραπτή του δήλωση ο κ. Αταλάι κάνει λόγο σε σχόλια που ξεπερνούν τα όρια, δημιουργούν ψυχολογική πίεση με στόχο να προκαλέσουν, επισημαίνοντας ότι αυτού τους είδους οι ισχυρισμοί και τα σχόλια

ξεφεύγουν από τους κανόνες της σοβαρής δημοσιογραφίας.

Εργάζονται, σημειώνει με αρμονία, με τον «πρέσβη» και το προσωπικό της «πρεσβείας» που καταβάλλουν προσπάθεια και επιδεικνύουν σχολαστικότητα στην ανταπόκριση στα καθήκοντά τους και στην εφαρμογή του οικονομικού πακέτου. «Οι Τ/κ αδερφοί μας πρέπει να απαξιώνουν τέτοιου είδους σκόπιμες ειδήσεις και σχόλια». Τουρκία και ψευδοκράτος, καταλήγει στη γραπτή του δήλωση ο Μπεσίρ Αταλάι, θα συνεχίσουν να δουλεύουν για την ευτυχία και την ευημερία του τ/κ «λαού».

Σημειώνεται ότι το εν λόγω δημοσίευμα ήταν πρωτοσέλιδο χθες στην εφημερίδα Αφρίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα