Δεν πρόκειται να εκλεγεί και λέει ότι του κατέβει, δηλώνει ο Τ. Χατζηγεωργίου για τον Γ. Λιλλήκα

13:23 29/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μόνον κάποιος που δεν πιστεύει στη λύση του Κυπριακού μπορεί να λέει αυτά που λέει ο κ. Λιλλήκας, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου, Σταύρου Μαλά, Τ. Χατζηγεωργίου, απαντώντας σε χθεσινές δηλώσεις του υποψηφίου Γιώργου Λιλλήκα που αφορούσαν σχόλια του ανθυποψηφίου του για τη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία και τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο.

«Αφού δεν πρόκειται να υπάρξει λύση, ας πω ότι μου κατεβεί, ας πω όποια υπερβολή χρειάζονται οι εκλογές. Ούτως η άλλως ποτέ δεν θα έρθω αντιμέτωπος με τις δηλώσεις μου και ποτέ δεν θα κριθώ για τους μαξιμαλισμούς μου. Αφού δεν πρόκειται να κερδίσω τις εκλογές, γιατί να είμαι φειδωλός. Αφού δεν πρόκειται να κερδίσω, γιατί να μην αξιοποιήσω την ευχέρεια της ανευθυνότητας».

Ο κ. Χατζηγεωργίου είπε ότι του προξενεί περιέργεια να δει τι άλλο θα πει σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία ο κ. Λιλλήκας. «Ήδη διατείνεται ότι ενώ απέτυχε να αποσείσει την κατοχή μια πεντάδα Κυπρίων προέδρων από τον Σπύρο Κυπριανού, τον Δημήτρη Χριστόφια, τον Γλαύκο Κληρίδη, τον Γιώργο Βασιλείου και τον Τάσσο Παπαδόπουλο, εκεί που απέτυχε ο Μακάριος να αποσείσει την κατοχή, θα τα καταφέρουμε πουλώντας πατριωτισμό πολυτελείας», πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει την έκκληση του κ. Λιλλήκα προς τους ανθυποψηφίους του αντί να ξοδέψουν άλλα χρήματα στην προεκλογική τους εκστρατεία, να τα δώσουν σε ιδρύματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης, ο κ. Χατζηγεωργίου είπε ότι ο κ. Λιλλήκας δεν γίνεται πλέον πιστευτός και η σημερινή του δήλωση απαντά ακόμα και σε αυτό. «Εμείς δεν έχουμε πει ακόμη πώς θα ξοδέψουμε τα χρήματά μας. Είναι δουλειά δική μας να δούμε πώς θα αξιοποιήσουμε το χρόνο που έχουμε μπροστά μας για την προβολή της υποψηφιότητάς μας». Ο καθένας επιλέγει και πράττει, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα