Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του Ντενκτάς

10:36 10/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του πρώην ηγέτη των Τ/κ, Ραούφ Ντενκτάς, ο οποίος νοσηλεύεται από την Κυριακή το βράδυ στο ”πανεπιστημιακό” νοσοκομείο Εγγύς Ανατολή λόγω αφυδάτωσης από διάρροια.

Οπως αναφέρεται στον τ/κ Τύπο, ο Ντενκτάς θα πάρει εξιτήριο όταν η κατάσταση βελτιωθεί και οι γιατροί θεωρήσουν ότι μπορεί να επιστρέψει σπίτι του.

Μιλώντας στον Τύπο, ο αρχίατρος του ”πανεπιστημιακού νοσοκομείου” Σεβίμ Ερκμέν ότι εξετάσθηκαν οι μολύνσεις του ουρολογικού, καρδιολογικού και παθολογικού συστήματος και άρχισε η θεραπεία.

Σύμφωνα με τους γιατρούς

που τον παρακολουθούν, ο Ραούφ Ντενκτάς έχει πλήρη αντίληψη, μιλούν μαζί του, χθες του δόθηκε κανονική τροφή και ”κάποια φαγητά δεν του άρεσαν κιόλας”. Ο επικεφαλής του παθολογικού τμήματος, Τουμάι Σοζέν δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η κατάσταση του πρώην Τ/κ ηγέτη είναι καλή, δεν βλέπουν κάποιο κίνδυνο αλλά λόγω της ηλικίας του μπορούν να συμβούν τα πάντα. ”Μακάρι και αυτή τη φορά να βγει από το νοσοκομείο”.

Η διάρροια, πρόσθεσε, δεν έχει σταματήσει και οι αιτίες γι’ αυτή μπορεί να είναι πολλές, όμως έχουν λάβει μέτρα και έχουν προχωρήσει σε θεραπεία γι αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα