Δείτε σπάνιες φωτογραφίες με τη σεξοβόμβα της εποχής Ρίκα Διαλυνά!

10:36 11/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η φλογερή Ρίκα σε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το 1971!

Η ωραία Ρίκα Διαλυνά γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ξεκίνησε σαν μαθήτρια της δραματικής σχολής του εθνικού θεάτρου, πήρε μέρος στα καλλιστεία του 1954 όπου βγήκε σταρ Ελλάς!
Έφυγε στο εξωτερικό και έφτασε από το Χόλλυγουντ μέχρι την Ιταλία να παίζει σε ξένες ταινίες και σηριαλς.
Το 1971 φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΄΄ Φανταζιο΄΄ και μιλά για την μόδα και τους άνδρες. Δηλωνει:
-Μ’ αρέσει το εντυπωσιακό ντύσιμο για το βράδυ, οι πυτζάμες, τα πολύ- πολύ κοντά φορέματα. Είμαι φανατική θαυμάστρια της μίνι φούστας και φανατική αντίπαλος της μάξι. Τις ώρες της ημέρας προσπαθώ να ντύνομαι απλά. Αγαπώ τα όμορφα πράγματα, τα ωραία σπίτια, την άνετη ζωή, τα ωραία ρούχα. Δεν το κρύβω! Και δω που τα λέμε σε ποιον δεν αρέσουν!
-Ακολουθώ την τολμηρή μόδα .Είναι και αυτό επαγγελματική ανάγκη. Η μόδα σι-θρου αν και τολμηρή στο κατάλληλο περιβάλλον δεν σοκάρει.
-Στην Αμερική η άνεση προσφέρεται πολύ πιο εύκολα από όσο εδώ. Κι όμως δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ στον εκεί τρόπο ζωής που είναι περίεργος και αγχώδης ούτε να νιώσω την Νέα Υόρκη σαν πόλη μου. Στην Ιταλία ένοιωσα πιο ζεστά, πιο οικεία. Και τώρα στην χώρα μου αισθάνομαι σιγουριά.
-Μου αρέσουν οι άνδρες που θυμούνται να μου στείλουν λουλούδια! Σήμερα οι άνδρες έγιναν στεγνοί ρεαλιστές ,σαν… τις μηχανές.
-Αγαπώ την θάλασσα. Την ελληνική γαλάζια θάλασσα. Καμιά χώρα του κόσμου δεν έχει τις ωραίες δικές μας χρυσές αμμουδιές.
-Αγαπώ το χορό, το συρτάκι, τις μοντέρνες ορχήστρες. Έχω βγάλει όμως , ίσως άδικα, το όνομα της μεγάλης ξενύχτισσας! Συνήθως δέχομαι τις προσκλήσεις από υποχρέωση. Στην πραγματικότητα είμαι ρομαντική και όχι κοσμική, Λατρεύω τις ήρεμες ώρες στο σπίτι μου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Αναζητήσεις
rika dialina gimni, ρικα διαλυνα γυμνα
Τυχαία Θέματα