Δεύτερη ημέρα επίσημης επίσκεψης Προέδρου Χριστόφια στην Αυστρία

11:42 22/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας συνεχίζει σήμερα τις επαφές του στη Βιέννη στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Αυστρία η οποία ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα παραστεί και θα μιλήσει στο Επιχειρηματικό Φόρουμ που διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Αυστρίας, στη Βιέννη. Θα παραστεί και θα μιλήσει, επίσης, και ο Πρόεδρος της Αυστρίας Heinz Fischer.

Στο Επιχειρηματικό Φόρουμ, στο οποίο θα πάρουν μέρος Κύπριοι και Αυστριακοί επιχειρηματίες, θα μιλήσουν, επίσης, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Φειδίας Πηλείδης.

Το μεσημέρι, ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Werner Faymann.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Δημαρχείο της Βιέννης, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Michael Haupl.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα μεταβεί το απόγευμα στις Βρυξέλλες, όπου θα παραστεί σto έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Τα μέλη της αντιπροσωπείας που τον συνοδεύουν στη Βιέννη αναχωρούν για την Κύπρο απόψε.

Keywords