Χριστουγεννιάτικη Κυριακή απο το Δήμο Πάφου

17:32 23/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει την ψυχολογία όλων , όχι όμως και των μικρών παιδιών. Αυτό φάνηκε απο την συμμετοχή τους στην εκδήλωση « Χριστουγεννιάτικη Κυριακή» που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Πάφου στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως η συμβολή του Δήμου Πάφου στην τόνωση της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη της Πάφου, μέσω διαφόρων καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών

εκδηλώσεων θα είναι φέτος αναβαθμισμένη.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε επί των οδών Μακαρίου και Πάφου Χρυσάνθου, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, περιελάμβανε κουκλοθέατρο, κλόουν και μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, ταχυδακτυλουργίες, φουσκωτά κάστρα, ξυλοπόδαρους, Άη Βασίλη , Μασκότ φιγούρων Disney, τραινάκι του Δήμου Πάφου και τις χορωδίες του Ωδείου Άσπας Βασιλείου, «Camerton» και « Choral υπό την διεύθυνση του Γιάννη Χατζηλοίζου».

Η εξαίρετη διοργάνωση ενθουσίασε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το εμπορικό κέντρο. Μικροί και μεγάλοι ένιωσαν την μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύοντας σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Πάφου.

Η εκδήλωση που πρόσφερε μοναδική ψυχαγωγία έκλεισε με δώρα και λιχουδιές για όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα