Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω κάνει άπειρα γυμνά στην Ελλάδα, στο Hollywood δεν θα κάνω;»

09:17 16/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Λένε ότι τα καλά έρχονται σε αυτούς που μπορούν να περιμένουν. Κρίμα που δεν μας λένε πόσο πρέπει να περιμένουμε, γιατί οι περισσότεροι από μας τα θέλουμε όλα και τώρα. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Έφυγε για το Los Angeles με μεγάλα όνειρα, με μικρές προσδοκίες και σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, δεν γύρισε άπραγος στην Ελλάδα, αλλά βήμα, βήμα, οντισιόν, οντισιόν προσπαθεί να κερδίσει το δικό του μερίδιο σε αυτό που αποκαλούμε αμερικάνικο όνειρο.

Μπορεί να μας χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα και 10 ώρες διαφορά, αλλά από το skype, ξαναβλέπω τον Χρήστο που ήξερα. Όχι ακριβώς τον ίδιο, αλλά πολύ καλύτερο.

Πού σε πετυχαίνω αυτή τι στιγμή;
Είναι μεσημέρι, είμαι σπίτι μου και μόλις έχω γυρίσει από προπόνηση. Κάνω ένα άθλημα που λέγεται βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου. Είναι πολεμική τέχνη, μαχητικό άθλημα, αλλά εγώ παλιότερα έκανα και ΤαεΚβοΝτο και ήμουν και στην Εθνική ομάδα.

Ποιο είναι το σημερινό σου πρόγραμμα;
Σήμερα έχω ραντεβού με την ατζέντη μου, μετά θα πάω να φάω έξω, γενικά είμαι χαλαρός αυτή την εποχή. Έχω κλείσει ένα ρόλο –για τον οποίο δεν θα σου πω τίποτε προς το παρόν, ας ξεκινήσουμε πρώτα και μετά θα μιλήσω. Τα γυρίσματα αρχίζουν τον Ιούνιο και έχω ρίξει όλο το βάρος εκεί. Είμαι 25 μέρες πριν το γύρισμα και κάθε μέρα διαβάζω, γυμνάζομαι, γυμνάζομαι , διαβάζω. Αυτή είναι η καθημερινότητά μου.

Είναι αλήθεια ότι έκανες την καμπάνια για τη Harley Davidson;
Ναι, έκανα την ανοιξιάτικη κολεξιόν για το 2013. Η φωτογράφηση κράτησε πέντε μέρες και ήταν μια τεραστία παραγωγή. Θα είναι παντού, σε αφίσες, σε καταλόγους και σε διαφημίστηκες καταχωρήσεις.

Στο Los Angeles ξέρουν για την ελληνική κρίση ή είναι σε άλλο πλανήτη;
Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο των ειδήσεων. Είναι η νούμερο ένα είδηση στα κανάλια και στις ειδήσεις. Δείχνουν μια ευαισθησία για το γεγονός, προφανώς γιατί νοιώθουν ότι η απειλή ίσως τους αγγίξει και ότι η κρίση μπορεί να έρχεται και στα μέρη τους. Συνέχεια με ρωτάνε αν όντως καίγεται η Αθήνα και πόσο ασφαλές είναι για αυτούς να ταξιδεύσουν στην Ελλάδα για διακοπές. Τους καθησυχάζω όσο μπορώ, αλλά υπάρχει μια γενική ανησυχία για τη χώρα μας.

Είδες το βιντεάκι της Κατερίνας Μουτσάτσου; Τι γνώμη έχεις;
Μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν μια δήλωση για την Ελλάδα, τη συγκεκριμένη στιγμή και εμένα το μήνυμα με άγγιξε και με συγκίνησε. Δεν θα κρίνω αν ήταν κλεμμένη η ιδέα, ή αν το φως δεν ήταν καλό ή αν φώναζε λίγο παραπάνω η Κατερίνα. Ήταν ένα statement και λυπάμαι που οι Έλληνες έχουμε να πούμε παντα κάτι κακό και δεν κοιτάμε την ουσία. Όπως και στη δική μου περίπτωση, πάντα υπάρχει κάτι πικρόχολο να πούνε γι εμένα και όχι ότι εγώ ανοίγω τα φτερά μου και κάνω ένα βήμα. Οι Έλληνες αντί να πούνε μπράβο, καταδικάζουν. Βγήκε ο κάθε άσχετος και είπε το μακρύ και το κοντό του. Μικροπρέπειες, δείχνουν πόσο πίσω είμαστε.

Να σε ρωτήσω κάτι αδιάκριτο; Πώς ζεις εκεί; Δεν χρειάζονται 2-3 χιλιάδες δολάρια το μήνα;
Έχω βάλει λεφτά στην άκρη και η ζωή μου εδώ έχει

Keywords
Τυχαία Θέματα