Χώρισαν Χριστοφίδου-Γιώργατσος! Όλο το παρασκήνιο!

13:31 10/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Νέα σελίδα στη ζωή της γυρίζει η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Κατερίνα Χριστοφίδου, αφού πριν από μερικές βδομάδες μαζί με τονσύζυγο της Γιώργο Γιώργατσο αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους! Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για χωρισμό με τον Γιώργο πάρθηκε από κοινού και κυρίως με πολιτισμένο τρόπο.

Το σίγουρο είναι ότι η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αφού η Κατερίνα και ο Γιώργος έχουν αποκτήσει και δύο παιδάκια. Τα ακριβή αίτια του χωρισμού δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Κατερίνα είναι μια χαρά κάτι το οποίο φαίνεται τόσο από την εκπομπή της στον ΑΝΤ1 όσο και στο εργασιακό της περιβάλλον πίσω από τις κάμερες.

Όπως μαθαίνουμε, η Κατερίνα είναι ευδιάθετη, ενώ όσοι την γνωρίζουν από παλιά λένε ότι η παρουσιάστρια έχει βρει τον παλιό καλό της εαυτό! Πολλοί φίλοι της έτρεξαν για να σταθούν δίπλα της στην δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα ανακοίνωσε διακριτικά τον χωρισμό της, πριν από ένα μήνα περίπου, όταν στον λογαριασμό της στο Facebook αφαίρεσε το επίθετο του πρώην συζύγου της και κράτησε απλά το Χριστοφίδου.

Keywords