Χώρισαν Χριστοφίδου-Γιώργατσος! Όλο το παρασκήνιο!

13:31 10/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Νέα σελίδα στη ζωή της γυρίζει η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Κατερίνα Χριστοφίδου, αφού πριν από μερικές βδομάδες μαζί με τονσύζυγο της Γιώργο Γιώργατσο αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους! Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για χωρισμό με τον Γιώργο πάρθηκε από κοινού και κυρίως με πολιτισμένο τρόπο.

Το σίγουρο είναι ότι η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αφού η Κατερίνα και ο Γιώργος έχουν αποκτήσει και δύο παιδάκια. Τα ακριβή αίτια του χωρισμού δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι η

Κατερίνα είναι μια χαρά κάτι το οποίο φαίνεται τόσο από την εκπομπή της στον ΑΝΤ1 όσο και στο εργασιακό της περιβάλλον πίσω από τις κάμερες.

Όπως μαθαίνουμε, η Κατερίνα είναι ευδιάθετη, ενώ όσοι την γνωρίζουν από παλιά λένε ότι η παρουσιάστρια έχει βρει τον παλιό καλό της εαυτό! Πολλοί φίλοι της έτρεξαν για να σταθούν δίπλα της στην δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα ανακοίνωσε διακριτικά τον χωρισμό της, πριν από ένα μήνα περίπου, όταν στον λογαριασμό της στο Facebook αφαίρεσε το επίθετο του πρώην συζύγου της και κράτησε απλά το Χριστοφίδου.

Keywords
Αναζητήσεις
κατερίνα χριστοφίδου χώρισε, katerina christofidou xorismos
Τυχαία Θέματα