Χειροπέδες σε ειδικό αστυφύλακα για υπόθεση ναρκωτικών

15:18 14/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 39χρονου ειδικού αστυφύλακα, ο οποίος υπηρετούσε στην Τροχαία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο Δικαστήριο, ο 39χρονος θεωρείται ύποπτος ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικά από άγνωστό του πρόσωπο και τα τοποθέτησε στο αυτοκίνητο της Ρωσίδας πρώην συζύγου του για να την ενοχοποιήσει.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ειδοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στα κινητά τους τηλέφωνα ότι σε αυτοκίνητο συγκεκριμένης γυναίκας

υπήρχαν ναρκωτικά. Τα μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν αμέσως σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, όπου εργαζόταν η 40χρονη γυναίκα και εντόπισαν κλειδωμένο το αυτοκίνητό της. Ζήτησαν από τη γυναίκα να το ανοίξει και έκπληκτοι αντίκρισαν στο αυτοκίνητο δύο νάιλον σακούλια με κοκαΐνη, βάρους ενός γραμμαρίου και άλλα τρία σακουλάκια με μαριχουάνα, βάρους πέντε γραμμαρίων.

Η 40χρονη δήλωσε άγνοια για τα ναρκωτικά και κατονόμασε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο, όπως είπε, έχει διαφορές για την κηδεμονία του παιδιού τους. Οπως ανέφερε, ο πρώην σύζυγός της είναι ο μόνος που κατέχει κλειδιά του αυτοκινήτου της.

Η Αστυνομία διενήργησε έρευνα στο σπίτι του 39χρονου, όπου και εντοπίστηκαν νάιλον σακούλια, που είναι πανομοιότυπα μ’ αυτά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της 40χρονης και περιείχαν τα ναρκωτικά.

Από τον ύποπτο, ο οποίος έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, λήφθηκε γενετικό υλικό για τυχόν σύνδεσή του με τα κατασχεθέντα τεκμήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα