Αβέρωφ: Μαύρη προπαγάνδα από ΑΚΕΛ και Κυβέρνηση

10:22 4/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο προεκλογικός αγώνας άρχισε για τα καλά και οι αντιπαραθέσεις δίνουν και παίρνουν.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου κάνει λόγο για μαύρη προπαγάνδα εναντίον του υποψηφίου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα της τούρκικης εφημερίδας Χουριέτ σχολίασε, στο Πρωινό Δρομολόγιο, πως τόσο ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και ο εκπρόσωπος τύπου

του ΑΚΕΛ επικαλέστηκαν το πρωί της Κυριακής είδηση στο ΚΥΠΕ, ή οποία δεν είχε ακόμα αναρτηθεί, για να στήσουν, όπως είπε, το προπαγανδιστικό τους παιχνίδι.

H Γαλλίδα Ευρωβουλευτής των Πρασίνων Ελέν Φλοτρ, πρόσθεσε, έχει διαψεύσει τα όσα υποστήριξε η Χουριέτ. Συγκεκριμένα, η κυρία Φλοτρ επισημαίνει ότι δεν ήταν παρόντες δημοσιογράφοι στη συνάντηση, η οποία ήταν κλειστή για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αναφέρει επίσης ότι στο άρθρο της εφημερίδας έχουν προστεθεί ορισμένα σημεία.

Ο Κύπριος πολίτης, είπε ο κύριος Νεοφύτου, θα δώσει απάντηση στην μηχανή λάσπης που εδώ και χρόνια βιώνει η κυπριακή κοινωνία και στην συμπεριφορά που πλήττει τον δημοκρατικό ιστό, είτε με φακέλλωμα μελών των Διοικητικών Συμβουλίων Ημικρατικών Οργανισμών, είτε με βιντεογραφήσεις πολιτών που διαμαρτύρονται έξω από το Προεδρικό, είτε με συμπεριφορές μεγάλου αδελφού στην Κεντρική Τράπεζα, η ακόμα και προσπάθειες δολοφονίας πολιτικών προσωπικοτήτων.

Το βαθύ ΑΚΕΛ και ο πρόεδρος Χριστόφιας, κατέληξε, οφείλουν προσωπική απολογία στον Νίκο Αναστασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα