Αστυνομικοί όμηροι των διαδηλωτών στην Ουκρανία! Συγκλονιστικές-σκληρές φωτογραφίες (Upd)

14:27 20/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 14:18

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Κίεβο..

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, διαδηλωτές κατάφεραν να «συλλάβουν» δεκάδες αστυνομικούς τους οποίους μετέφεραν σε κυβερνητικό κτίριο!

Είδηση 11:50

Μπορεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, να ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι συμφώνησε σε ανακωχή με την αντιπολίτευση, αλλά αυτή η εκεχειρία φαίνεται ότι διήρκεσε μόνο λίγες ώρες. Ετσι σήμερα το πρωί έχουν ξεσπάσει νέα

βίαια επεισόδια στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεκροί είναι 35 και οι περισσότεροι έχουν πυροβοληθεί από αστυνομικούς.

Είδηση 10:55

Ο αριθμός των νεκρών από τις συγκρούσεις στο Κίεβο έφθασε τους 28, ενώ 287 άνθρωποι νοσηλεύονται, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε του ουκρανικό Yπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, τέσσερις νέοι κάτω των 18 ετών και δύο αλλοδαποί περιλαμβάνονται στους τραυματίες από τις συγκρούσεις χθες το βράδυ στο κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με μαρτυρίες δημοσιογράφων.

Εκατοντάδες διαδηλωτές έσπασαν σήμερα τον αστυνομικό κλοιό στην Πλατεία της Ανεξαρτησίας ανακαταλαμβάνοντας την πλατεία-σύμβολο του ουκρανικού κινήματος αμφισβήτησης, παρά την εκεχειρία που κήρυξε χθες το βράδυ με την αντιπολίτευση ο Πρόεδρος της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ενόψει της άφιξης σήμερα στο Κίεβο των Υπουργών Εξωτερικών της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Πολωνίας και υψηλόβαθμου Ρώσου αξιωματούχου.

Οι τρεις Υπουργοί Εξωτερικών βρίσκονται ήδη στην ουκρανική πρωτεύουσα για συνομιλίες με τον Πρόεδρο Γιανουκόβιτς και τους ηγέτες της αντιπολίτευσης.

Είναι συγκλονιστικές οι φωτογραφίες του reuters…

Keywords
Τυχαία Θέματα