Αστυνομία : Εξιχνίαση μεγάλου αριθμού διαρρήξεων σε Λεμεσό και Πάφο

14:11 29/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η Αστυνομία χθες και τις πρωινές ώρες σήμερα, προχώρησε στη σύλληψη οκτώ προσώπων και στην εξιχνίαση μεγάλου αριθμού υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας και παράνομης κατοχής περιουσίας. Σε έρευνα που έγινε στην οικία τους στην επαρχία

Πάφου με δικαστικό ένταλμα, εντοπίστηκαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.

Επίσης, συνελήφθηκαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση 22χρονος και 27χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, παράνομης εισόδου σε περιουσία και παράνομης κατοχής περιουσίας. Τα εν λόγω πρόσωπα φέρονται να παραβίασαν κερματοδέκτη μπιλιάρδου που ήταν εγκατεστημένο στην καφετέρια ξενοδοχείου και να έκλεψαν μεγάλη ποσότητα κερμάτων. Όταν ανακόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας σε περιοχή της Πάφου, στην κατοχή τους εντοπίστηκαν νάιλον σακούλια, τα οποία περιείχαν €225 σε χαρτονομίσματα και €220 σε διάφορα κέρματα, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Εξάλλου, τις πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, 30χρονος και 24χρονη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής και απόπειρας κλοπής. Τα εν λόγω πρόσωπα συνελήφθηκαν μετά από καταγγελία 37χρονου ότι χρησιμοποίησαν την πιστωτική του κάρτα σε πρατήρια βενζίνης στη Λεμεσό.

Επιπρόσθετα, συνελήφθηκαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, 25χρονος και 28χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διαρρήξεις κτιρίων και κλοπές. Ο 28χρονος φέρεται να παραδέχτηκε την διάπραξη δύο διαρρήξεων καταστημάτων και κλοπή περιουσίας, ύψους €1,550.
Τα ΤΑΕ Πάφου, Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών διερευνούν τις πιο πάνω υποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα