Αρνούνται οι συλληφθέντες ανάμειξη στην υπόθεση ανεύρεσης πλαστών δολαρίων

13:36 20/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αρνούνται τα συλληφθέντα στην Πάφο πρόσωπα οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση ανεύρεσης 50 χιλιάδων πλαστών δολαρίων ΗΠΑ σε χαρτονομίσματα, όπως αναφέρεται σε διευκρινιστική (διορθωτική) ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Όπως είχε ανακοινωθεί την περασμένη Παρασκευή, έγινε έρευνα την προηγούμενη ημέρα, κατόπιν πληροφοριών στην Αστυνομία και αφού είχε εξασφαλισθεί δικαστικό ένταλμα, σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στην Πάφο,

όπου ευρίσκονταν δύο αλλοδαποί ηλικίας 50 και 41 ετών και βρέθηκε το ποσόν των 50 χιλιάδων δολαρίων ΗΠΑ, ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή και διάφορα έγγραφα τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Επίσης, έξω από την οικία, μέσα σε αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν ακόμα δύο πρόσωπα, αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 38 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Αστυνομία.

Κατά τις ανακρίσεις, πρόσθεσε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, εξετάσθηκε μέρος των συγκεκριμένων χαρτονομισμάτων και διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστά.

Σε διορθωτική ανακοίνωση, το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας διευκρίνισε ότι “εκ λάθους αναφέρθηκε στις δηλώσεις ότι τα ανευρεθέντα πλαστά χαρτονομίσματα ήσαν δικά των δύο συλληφθέντων”.

“Τα εν λόγω πρόσωπα”, δηλώνει η Αστυνομία, “αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση και ανέφεραν ότι τα ανευρεθέντα χαρτονομίσματα δεν ήσαν δικά τους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα