Αρχίζει η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου στην Ντόχα

20:53 26/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Στο Κατάρ όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη ως και την ερχόμενη Τρίτη, βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Τον Πρόεδρο, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Άντρη, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Υπουργός Ενέργειας και Βιομηχανίας της χώρας.

Αύριο στο πλαίσιο της επίσκεψής του Προέδρου Αναστασιάδη αναμένεται να υπογραφούν διακρατικές συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών στους τομείς

της εκπαίδευσης, της ενέργειας, της αφαλάτωσης και διαχείρισης υδάτων και των νομικών υποθέσεων.

Στην κυπριακή αντιπροσωπεία συμμετέχουν οι Υπουργοί Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης και Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μαζί με τον Πρόεδρο έχει έρθει στη Ντόχα και πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΕΒΕ. Την Τρίτη διοργανώνεται Επιχειρηματικό Φόρουμ από το ΚΕΒΕ και το αντίστοιχο Επιμελητήριο του Κατάρ, στο οποίο θα παραστεί και θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στα πλαίσια του Φόρουμ θα υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων των δύο χω

Keywords
Τυχαία Θέματα