Άρχισε στο δήμο Πάφου η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του για το 2014

12:48 19/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας εγκαινίασε σε συνάντησή του με τους επικεφαλής διαφόρων τμημάτων την συζήτηση για τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2014.

Θα ακολουθήσουν συζητήσεις με τους επικεφαλής των δημοτικών ομάδων και τη διαχειριστική επιτροπή πριν ο προϋπολογισμός εγκριθεί από την ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου στις 30 Οκτωβρίου.

Ο δήμαρχος Πάφου σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ

εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του 2013 αφού υπήρξε μεγάλη εξοικονόμηση, όπως είπε.

Θα ακολουθηθει η ίδια πρακτική και το 2014 προκειμένου να υπάρξουν εξοικονομήσεις, ανέφερε. Παράλληλα με την μείωση των δαπανών καταβάλλεται προσπάθεια, είπε, να αυξηθούν τα έσοδα κυρίως μέσα από την καλύτερη αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας αλλά και των υπολοίπων πόρων προκειμένου να βελτιωθεί η ρευστότητα.

Ο δήμος Πάφου εξακολουθεί να είναι ισχυρός οικονομικά, συνέχισε, παρά τις μειώσεις της κρατικής χορηγίας. Απηυθυνε επίσης έκκληση για ενότητα και συνεργασία με όλες τις δημοτικές ομάδες, τονίζοντας ότι για τις εργασίες για δυο οδικά έργα, τη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων και τον δρόμο αεροδρομίου- τουριστικής περιοχής τα κονδύλια είναι εξασφαλισμένα και τα έργα θα ολοκληρωθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα