Αρχιεπίσκοπος και Πρόεδρος Βουλής: “Να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν πάρει μίζες και όσοι έκλεψαν”

14:06 6/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Θα πρέπει να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν πάρει μίζες και όσοι έκλεψαν και έφεραν τον τόπο στην οικονομική κρίση, δήλωσαν σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ΙΙ και ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, κληθείς να σχολιάσουν τις δηλώσεις ότι κόμματα έχουν πάρει χρήματα από τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Όπως είπε ο κ. Ομήρου, «εμείς δηλώσαμε και επαναδηλώνουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με χρηματισμό, είτε από τον κ. Βγενόπουλο,

είτε από τον κ. Ζωλότα, είτε από την ελληνική εταιρεία Focus, είτε από οποιοδήποτε άλλο».

Εκείνο που ζητούμε και απαιτούμε από τον Γενικό Εισαγγελέα και την Μονάδα Καταπολέμησης Οικονομικού Εγκλήματος είναι να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των κομμάτων τα οποία χρηματίστηκαν από την ελληνική εταιρεία Focus για να μην δηλητηριάζεται ο πολιτικός βίος ολόκληρος και να μην παραμένουν σκιές πάνω από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, τόνισε ο κ. Ομήρου.

Εξάλλου, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει τα όσα είπε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ή οποιοσδήποτε άλλος.

Ανέφερε ότι συμφωνεί πλήρως με τον Πρόεδρο της Βουλής ότι «πρέπει να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν πάρει μίζες, όσοι έκλεψαν γιατί όλοι αυτοί έφεραν τον τόπο σε αυτά τα οικονομικά χάλια που βιώνει ο λαός μας και ένα μέρος του λαού κατάντησε να πεινά».

Keywords
Τυχαία Θέματα