Απόπειρα αυτοκτονίας γνωστού στυλίστα μέσω Facebook. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

16:17 11/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι αγωνιώδεις εκκλήσεις της Ρούλας Κορομηλά!

Με μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αποφάσισε ο γνωστός στυλίστας και πολύ στενός συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά, Κυριάκος Παρουτιάδης να αναφέρει ότι δε θέλει πια να ζει… Συγκεκριμένα, ο Kυριάκος, ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες της Ρούλας Κορομηλά, και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή του, ενώ έγραψε στο facebook: «Αυτό είναι το τελευταίο post που κάνω.

Τα τελευταία δύο χρόνια μου συνέβησαν πράγματα που δεν μπορώ να διαχειριστώ! Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει! Σας ευχαριστώ όλους για τη φιλία σας, το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας. Να είστε καλά».

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι φίλοι του άρχιζαν να του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και να του ζητούν να επικοινωνήσει μαζί τους. Μία απ’ αυτούς ήταν και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία του ζήτησε να επικοινωνήσει αμέσως μαζί της. Κάποιοι δε δίστασαν να καλέσουν ακόμα και ασθενοφόρο, ενώ οι δικοί του άνθρωποι ειδοποιήθηκαν για να σπεύσουν σπίτι του.Ευτυχώς ο γνωστός στυλίστας δεν πρόλαβε να κάνει αυτά που είπε πράξη, και τώρα βρίσκεται σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων χωρίς καποιο κίνδυνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα