ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πόλυς Αριστοτέλους-Νίκη Κωνσταντινίδου: Είναι ζευγάρι!

18:06 18/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ζευγάρι είναι εδώ και λίγο καιρό η τραγουδίστρια Νίκη Κωνσταντινίδου με τον Πόλυ Αριστοτέλους,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onlycy.com.Οι συχνές δηµόσιες εµφανίσεις τους και τα έντονα βλέµµατα που ανταλλάσσουν, µαρτυρούν ότι µεταξύ τους υπάρχει ένας µεγάλος έρωτας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων όταν έτυχε να διασκεδάζουν στην ίδια παρέα. Εκείνο το βράδυ, όπως λένε άνθρωποι απτό το στενό τους περιβάλλον, πέρασαν πολύ καλά μαζί και έτσι αντάλλαξαν τα τηλέφωνά τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες.

Κι έτσι έγινε. Η τραγουδίστρια και ο παραγωγός

βγήκαν ραντεβού κι εκεί είδαν ότι είχαν πολλά κοινά σημεία στον χαρακτήρα τους και ταίριαξαν αμέσως. Με τον καιρό ήρθαν ακόμα πιο κοντά και κάπως έτσι γεννήθηκε ο έρωτάς τους.

Η Νίκη Κωνσταντινίδου είναι μία ταλαντούχα ερμηνεύτρια που κατάγεται από την Κύπρο,όπου διακρίθηκε στην τρίτη θέση του πρώτου Dream Show.
Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στις ΝΟΤΕΣ Studio στην Λεμεσό μαζί με υπόλοιπους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ο Πόλυς Αριστοτέλους είναι αδερφός της Χριστιάνας Αριστοτέλους και εργάζεται στο Mega πίσω από τις κάμερες,ως παραγωγός στις εκπομπές  της διάσημης αδερφής του και είναι το δεξί της χέρι.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε η  τραγουδίστρια είναι τρισευτυχισμένη στην αγκαλιά τou 31χρονου παραγωγού όπου σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο για χάρη του και να εγκατάλειψει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα,προτιμώντας να ακολουθήσει την προσωπική της ευτυχία και όχι την επαγγελματική καταξίωση!


Όσοι τους έχουν δει μαζί μιλάνε για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και εύχονται η σχέση τους να κρατήσει.

του Μιχάλη Σταύρου 

Keywords
Αναζητήσεις
αδερφη χριστιανας αριστοτελους, polys aristotelous
Τυχαία Θέματα