ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Για ποιο λόγο βρέθηκαν στην Κύπρο Έλενα Αμβροσιάδου και Αλέξανδρος Λυκουρέζος!

13:52 6/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onlycy.com , στην Κύπρο βρέθηκαν την Πέμπτη η κυπριακής καταγωγής  δισεκατομμυριούχος, Έλενα Αμβροσιάδου και  εκτελεστική διευθύντρια της Ikos που εδρεύει στην Κύπρο και ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Η Έλενα Αμβροσιάδου βρέθηκε στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της αστυνομίας Κύπρου ,όπου έδινε για ώρες κατάθεση.Μαζί της ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Αυτή

τους η επίσκεψη στην Κύπρο αφήνει ερωτηματικά και αν σχετίζετε με την πολύκροτη υπόθεση του διαζυγίου της με τον πρώην σύζυγο της  Μάρτιν Κάουαρντ.

Το ιστορικό

Ο γάμος της κυπριακής καταγωγής Έλενας Αμβροσιάδου  με τον συμφοιτητή της Μάρτιν Κάουαρντ,  εξελίχθηκε – πολύ αργότερα- σε εφιάλτη.

Ο Κάουαρντ εργάστηκε, ένα διάστημα, για την περίφημη Goldman Sachs. Μαζί όμως ίδρυσαν το Ikos, μαζί το έκαναν μεγάλη εταιρεία του χώρου. Ο Κάουαρντ συνέδραμε με τις γνώσεις του στη στατιστική, στο να δημιουργήσουν εξελιγμένα μαθηματικά μοντέλα πρόβλεψης των τιμών των επενδυτικών προϊόντων.Σήμερα, οι αγωγές που έχουν υποβάλει ο ένας στον άλλο θέλουν και αυτές μαθηματικά μοντέλα – γράφτηκε πως ξεπερνούν τις σαράντα, και μάλιστα σε διάφορες χώρες του κόσμου, αφού σε διάφορες χώρες μετακινούνται, ως γνωστόν, και τα κεφάλαια. Η ίδια η Ελενα Αμβροσιάδου θεωρεί ότι η σχέση τους είχε διαρραγεί εδώ και επτά-οκτώ χρόνια, εκείνος πάλι τοποθετεί τη σύγκρουση στο 2008.Ο Κάουαρντ βρισκόταν για σκι στις Αλπεις όταν η Ελενα απέλυσε την ομάδα με την οποία εργάζονταν και μετέφερε την έδρα της εταιρείας από τα Καϊμάν στην Κύπρο. Ένας άγριος πόλεμος ξέσπασε μεταξύ τους, αλλά και με άλλα μέλη της εταιρείας που βρέθηκαν εκτός παιχνιδιού. Η πλευρά του Κάουαρντ και των άλλων υποστήριζε ότι η Ελενα Αμβροσιάδου είχε γίνει και… Μάτα Χάρι, παρακολουθούσε δηλαδή τις κινήσεις τους με ντετέκτιβ ή και μέσω κοντινών τους ανθρώπων που υποτίθεται ότι πλήρωνε, όπως μια γκουβερνάντα.Εκείνη, πάλι, καταμαρτυρούσε στην ομάδα του Κάουαρντ ότι προσπάθησαν να υποκλέψουν λογισμικό από την εταιρεία. Κέρδισε μάλιστα και σχετική δίκη στην Κύπρο στα τέλη του καλοκαιριού. Κακό τέλος για την κοινή ζωή ενός ζευγαριού που θεωρούνταν πρότυπο αλλά και σπάνιο είδος συμμαχίας στη ζούγκλα των χρηματιστηριακών κεφαλαίων.

Του Μιχάλη Σταύρου 

Keywords
Αναζητήσεις
λυκουρεζος κυπρος
Τυχαία Θέματα