ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΦΟΒΑΤΑΙ για τη ζωή της η Ριμπολόβλεβα-Διαμένει στη Λεμεσό αφότου αφέθηκε ελεύθερη!

15:49 25/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onlycy.com και του Μιχάλη Σταύρου η 48χρονη Έλενα Ριμπολόβλεβα διαμένει στην Λεμεσό αφότου αφέθηκε ελεύθερη από την Αστυνομία Κύπρου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη μας ενημέρωση ,η Έλενα Ριμπολόβλεβα, σύζυγός του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος υπήρξε μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου και πρόσφατα

αγόρασε το Σκορπιό της οικογένειας Ωνάση,συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, στις 13:50, βάσει εκκρεμούντος εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. Η Έλενα ανακρίθηκε από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων στη Λεμεσό, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε εναντίον της και αφέθηκε ελεύθερη γύρω στις 09:00 το βράδυ. Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και άλλα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σύλληψή της Ελένα έγινε για κλοπή σπάνιου αντικειμένου μεγάλης αξίας, το οποίο ανήκει στο Domus Trust, που διασφαλίζει την περιουσία των θυγατέρων του ζεύγους Ριμπολόβλεφ, της Κάτιας και της Άννας. Το αντικείμενο αυτό προσδιορίζεται ως πολύτιμο διαμάντι, με εκτιμώμενη αξία πέραν των 13,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή τη στιγμή η Ριμπολόβλεβα διαμένει στην Λεμεσό σε γνωστή πολύ αριστοκρατική περιοχή της πόλης, από Κύπρια φίλη της!

Η Ριμπολόβλεφα μιλώντας στο στενό περιβάλλον της εξέφρασε μάλιστα φόβους για τη ζωή της και ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δεν την αφήνει σε σε ησυχία,εξαιτίας των απαιτήσεων της για το διαζύγιο που είναι γύρω στα 5 δισεκατομμύρια ευρώ!
Όσο για το μονόπετρο των 13,5 εκατομμυρίων ευρώ η Έλενα Ριμπολόβλεφα ισχυρίζεται πως δεν το κατέχει και πως είναι όλα ένα καλοστημένο σχέδιο του Ριμπολόβλεφ για να της κάνει την ζωή μαρτύριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα