Αποφασίζει σήμερα η ΠΑΣΥΔΥ για απεργία

13:07 14/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η ΠΑΣΥΔΥ αποφασίζει την Τετάρτη κατά πόσον θα προχωρήσει σε παναπεργία την Πέμπτη, εάν εγκριθούν τα αντεργατικά μέτρα από τη Βουλή.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Συντεχνίας, «λόγω της στάσης Κυβέρνησης και Βουλής να συνεχίσουν να αγνοούν το Συνδικαλιστικό Κίνημα και τα μηνύματα που δόθηκαν με τη χθεσινή πανσυνδικαλιστική κινητοποίηση και της διαφαινόμενης πρόθεσης για έγκριση των αντεργατικών μέτρων που συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη

του Προεδρικού με τα πολιτικά κόμματα, χωρίς να παρασχεθεί η δυνατότητα για κοινωνικό διάλογο, συνέρχεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ έκτακτο συνέδριο των Αντιπροσώπων της ΠΑΣΥΔΥ, για να αποφασίσει άμεση δυναμική αντίδραση σε περίπτωση υλοποίησης της πρόθεσης της Βουλής».

Το Συνέδριο, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα αποφασίσει σειρά μέτρων με πρώτο πανυπαλληλική απεργία των δημοσίων υπαλλήλων την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και παραπέρα κλιμάκωση ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ανάμεσα στα μέτρα που θα αποφασιστούν περιλαμβάνεται και απόφαση να κληθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην εργαστούν για τις δημοτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα