Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Ομήρου – Υπάτου Αρμοστή Ινδίας

18:10 28/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση είχε ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου με τον Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας στη Λευκωσία Ασόκ Κουμάρ, κατά την οποία συζήτησαν μεταξύ άλλων την εμβάθυνση των κοινοβουλευτικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Ομήρου «ευχαρίστησε τον Ινδό Ύπατο Αρμοστή για την αλληλεγγύη που επιδεικνύει η Ινδία προς τη χώρα μας και την υποστήριξή της για μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού,

στη βάση των σχετικών ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών».

Από την πλευρά του ο Ύπατος Αρμοστής εξέφρασε «την εκτίμησή του προς τον κ. Ομήρου για την αγαστή συνεργασία και τις φιλικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν περαιτέρω μεταξύ των δύο χωρών τα τελευταία χρόνια».

Ο Πρόεδρος της Βουλής πρόσθεσε ότι «προσβλέπει πάντοτε και στην περαιτέρω εμβάθυνση των κοινοβουλευτικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών με συχνότερες ανταλλαγές στο διμερές και πολυμερές επίπεδο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αντάλλαξαν επίσης απόψεις για το κυπριακό πρόβλημα και τις τελευταίες εξελίξεις στις προσπάθειες επίλυσής του, καθώς και άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα