ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Δείτε πώς ήταν η Τζούλια στα καλλιστεία και πως είναι τώρα!

18:22 18/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τζούλια Αλεξανδράτου:Η καριέρα της  ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη 16 ετών και κέρδισε στα καλλιστεία τον τίτλο της Μις Γιάνγκ.

Τότε άρχισαν να πέφτουν οι προτάσεις στα πόδια της βροχή..

Η έφηβη  τότε Τζούλια ήταν πολύ διστακτική και ντροπαλή , αφήνοντας όμως και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις και προμηνύοντας πως το μέλλον σίγουρα της ανήκει!

Τρία χρόνια αργότερα,το 2006 έκλεψε τις εντυπώσεις στα καλλιστεία του Αντ1 κερδίζοντας δύο πολύ καλούς τίτλους, όχι όμως τον πρώτο τίτλο της Σταρ Ελλάς!Ίσως και αυτό την έκανε τόσο διάσημη, αφού μία γκριμάτσα της ήταν αρκετή για να μιλούν όλοι την επόμενη μέρα για εκείνη!

Στη συνέχεια ήρθαν φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, αλλά και πολλές επιδείξεις μόδας στις οποίες φυσικά ήταν πρωταγωνίστρια, αφού δε δεχόταν τίποτε λιγότερο!Όλοι τότε πίστευαν πως ένα αστέρι γεννιέται αφού ήταν η πιο περιζήτητη γυναίκα εκείνη τη χρονιά!Όπου και να εμφανιζόταν έφερνε τον πανικό, οι εκπομπές που εμφανιζόταν έκαναν υψηλά νούμερα τηλεθέασης , και η κάμερα φυσικά την αγάπησε!Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την τηλεόραση ασχολήθηκε με το τραγούδι ηχογραφόντας τρία κομμάτια που έκαναν επιτυχία!

Όσο όμως περνούσε ο καιρός η φήμη της αλλοιωνόταν είτε από σπασμωδικές κινήσεις της ίδιας είτε από λάθος επιλογές με σκάνδαλα αλλά και αρνητικές φήμες που βρίσκονταν στα εξώφυλλα όλων των περιοδικών!Το άλλοτε όμορφο και καλλίγραμμο κορίτσι με τα πράσινα γατίσια μάτια αλλά και το σαγηνευτικό βλέμμα χάνεται από τα φώτα της δημοσιότητας!

Φωτογραφήσεις, λάμψη αλλά και δόξα ανήκουν στο παρελθόν, τώρα ζει τον έρωτα της στη Μύκονο με πιο αδυνατισμένη σιλουέτα από ποτέ!

Θα μπορέσει άραγε να επανέλθει και να ακολουθήσει και πάλι το δρόμο της δόξας που δικαωματικά της ανήκει;

Keywords