Αντίσταση στην κρίση οι αθλητικές επιτυχίες, είπε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ

19:49 30/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το 2013, ήταν μια δύσκολη οικονομική χρονιά για την Κύπρο, αλλά οι επιτυχίες του αθλητισμού, ήταν αντίσταση στην κρίση και μας έδωσαν χαρά, σημείωσε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Πάμπος Στυλιανού σε χαιρετισμό του κατά την τελετή κοπής της βασιλόπιτας για το προσωπικό του Οργανισμού.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΟΑ, ο κ. Στυλιανού ευχήθηκε όπως το 2014 είναι έτος αλληλεγγύης, ενώ

τόνισε σε άλλο σημείο του χαιρετισμού του ότι ο Οργανισμός είναι ο μπροστάρης και με συλλογική προσπάθεια πρέπει να ανεβάσουμε ψηλότερα τον Αθλητισμό μας. Ευχαρίστησε, επίσης, το προσωπικό γα τη βοήθεια και στήριξη του στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου για την προώθηση και υλοποίηση των στόχων που έθεσε για τον κυπριακό αθλητισμό

Χαιρετισμό στη σεμνή τελετή, απεύθυνε και ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής Ησαΐας, ο οποίος τέλεσε και αγιασμό. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, υγεία και ευτυχία τη νέα χρονιά, ενώ στον κυπριακό λαό το 2014 να είναι έτος δικαιοσύνης και ελευθερίας στους σκλαβωμένους τόπους μας. Αναφερόμενος στον Αθλητισμό και στον ΚΟΑ, είπε ότι ο Οργανισμός προσφέρει ένα σημαντικό έργο στην κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα