Αντιμέτωπη με τη σίτιση απόρων η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης στην Πάφο

09:58 10/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η έλλειψη κατάλληλων κτιριακών εγκαταστάσεων, η παραβατικότητα και ο υπερπληθυσμός είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα 17 εκπαιδευτήρια της πόλης και επαρχίας Πάφου, δήλωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου Βάσος Βασιλείου.

Ενα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, που θα αντιμετωπίσει και φέτος η Ομοσπονδία του Συνδέσμου Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου, μιας και η Πάφος επηρεάστηκε πιο πολύ από άλλες επαρχίες από την οικονομική κρίση, είναι η σίτιση των απόρων μαθητών, ανέφερε ο κ. Βασιλείου και σημείωσε

ότι “οι ανάγκες για την οικονομική στήριξη των μαθητών μεγαλώνουν καθημερινά”.

Στόχος μας ως Ομοσπονδία Γονέων, συνέχισε, είναι να προσπαθήσουμε να μετριάσουμε και να απαμβλύνουμε τις συνέπειες της κρίσης αυτής με την παροχή οικονομικής ή οποιασδήποτε άλλης βοήθειας.

Επιδίωξη μας, είπε, είναι η βελτίωση των συνθηκών μελέτης, μόρφωσης, ασφάλειας και ψυχαγωγίας του συνόλου των μαθητών των σχολείων της Επαρχίας μας, αλλά και η κτιριακή αναβάθμιση των εκπαιδευτηρίων.

Καταλήγοντας, ο κ. Βασιλείου είπε πως φέτος ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα θέσει στις προτεραιότητες του τη μεγαλύτερη συνεργασία και το συντονισμό με διαφόρους φορείς της Πάφου, όπως τους δημάρχους της επαρχίας, τον επαρχιακό λειτουργό του Υπουργείου Παιδείας, τον Αστυνομικό διευθυντή Πάφου και τη σχολική εφορία Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα