Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα γερμανικών FT που καλεί σε καταψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ

16:42 15/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για «χωρίς προηγούμενο ωμή παρέμβαση της γερμανικής έκδοσης των FT» στα εσωτερικά της Ελλάδας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας «πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της δημοκρατίας στη χώρα μας.»

«Αν νομίζει το γερμανικό κατεστημένο και οι εγχώριοι

σύμμαχοί του, που όλες αυτές τις μέρες απειλούν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, σπέρνουν με εγκληματικά ανεύθυνο τρόπο τον τρόμο της επιστροφής στη δραχμή, ότι θα κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού, είναι γελασμένοι. Ο αγώνας για εθνική αξιοπρέπεια, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, ο αγώνας κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής θα νικήσει το φόβο και την υποταγή» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ που καταλήγει με τη φράση «Να χαίρονται ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος τους προστάτες τους.»

Η οργισμένη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ αφορά το σημερινό κεντρικό άρθρο της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, το οποίο σε άψογα ελληνικά καλεί τους Έλληνες να ψηφίσουν υπέρ μιας κυβέρνησης υπό τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά «έστω και με βαριά καρδιά γιατί άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια» και να απορρίψουν μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ υπό τον κ. Αλέξη Τσίπρα επειδή είναι «δημαγωγός». Μάλιστα, ο τίτλος όλου του άρθρου είναι «αντισταθείτε στον δημαγωγό»! Το κείμενο δημοσιεύεται και στη γερμανική γλώσσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα