Αντιδράσεις κομμάτων στην Ελλάδα για τις δηλώσεις Νταβούτογλου

19:29 28/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Απαράδεκτες χαρακτηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοίνωσή της τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας περί διχοτόμησης της Κύπρου και συνεκμετάλλευσης των πηγών ενέργειας που διαθέτει. Τονίζει ότι η μόνη αποδεκτή λύση είναι στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ και του διεθνούς δικαίου.

Οι δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών «σκυλεύουν το σακατεμένεο οικονομικό κορμί» της Κύπρου

επισημαίνει σε δική του δήλωση ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Αναφέρει ότι αυτό το επέτρεψε η στάση της ελληνικής συγκυβέρνησης, με τις χαλαρές διπλωματικές και μυστικές εξωτερικές πολιτικές σε συνδυασμό με την επίθεση της κυβέρνησης Μέρκελ κατά της Κύπρου. Συμπληρώνει ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα όσα συμβαίνουν με την Κύπρο θα «μεταφερθούν» και στην Ελλάδα, όπου η συγκυβέρνηση μετά τα μνημόνια και αγγλικό δίκαιο ανακήρυξε ως ευρωπαϊκή την ελληνική ΑΟΖ.

Και καταλήγει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προασπίσουν τόσο την Ελλάδα όσο και τον Ελληνισμό και δεν θα ακολουθήσουν την στάση όσων στην Ελλάδα είναι λάτρεις της «πολιτικής των προθαλάμων του εμίρη του Κατάρ» και παραδίδουν με τις επιλογές τους την Κύπρο στον Αττίλα 3. \

Keywords
Τυχαία Θέματα