Αντεξέταση βασικής μάρτυρας στην υπόθεση του αναισθησιολόγου

18:54 22/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με την αντεξέταση της εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση του αναισθησιολόγου – βελονιστή από το Παραλίμνι, συνεχίστηκε σήμερα στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα η δίκη του αναισθησιολόγου.

Ο αναισθησιολόγος, που κατηγορείται για βιασμούς γυναικών – ασθενών του, για περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης και για παράνομη χορήγηση φαρμάκων, αρνείται ενοχή σ’ όλες τις κατηγορίες.

Ο δικηγόρος του αναισθησιολόγου Ευστάθιος Ευσταθίου προχώρησε σε πολύωρη αντεξέταση της μάρτυρος και μεταξύ άλλων της υπέβαλε ότι αυτή ουδέποτε έπεσε θύμα βιασμού

από τον πελάτη του. Η μάρτυρας ανέφερε στο Κακουργιοδικείο ότι ουδέποτε με τη συγκατάθεσή της δημιούργησε δεσμό με τον κατηγορούμενο.

Ο κ. Ευσταθίου υπέβαλε επίσης στη μάρτυρα ότι τα χάπια τα λάμβανε με τη θέλησή της για να ξεπεράσει τις τύψεις που είχε για τις εξωσυζυγικές της σχέσεις. Η γυναίκα απάντησε ότι αρχικά δεν γνώριζε τι είδους χάπια λάμβανε.

Σε ερώτηση του κ. Ευσταθίου γιατί συνέχισε να επισκέπτεται τον αναισθησιολόγο στο ιατρείο του για σκοπούς θεραπείας, αφού όπως ισχυρίστηκε αυτός την βίαζε και γιατί δεν πήγε σε άλλο γιατρό για θεραπεία, η γυναίκα απάντησε ότι βρισκόταν “σε άλλο κόσμο” ήταν “σαν τη ναρκομανή” και ότι ήταν “εξαρτημένη από τα χάπια που μου έδινε ο κατηγορούμενος”.

Στην υπόθεση του αναισθησιολόγου – βελονιστή αναφέρθηκε και το όνομα του πρώην προέδρου της “Ανόρθωσης” Κίκη Κωνσταντίνου, αφού η μάρτυρας κατέθεσε στο Κακουργιοδικείο πως ο κ. Κωνσταντίνου ήταν γνώριμος με δεύτερη παραπονούμενη, βασική μάρτυρα στην ίδια υπόθεση, με την οποία συζούσαν παλαιότερα.

Ανέφερε ακόμα ότι μαζί με τη δεύτερη παραπονούμενη επισκέφθηκαν τον Κίκη Κωνσταντίνου στο σπίτι του και πως ένιωσε ασφάλεια μαζί του παρά το γεγονός ότι προηγουμένως δεν τον γνώριζε προσωπικά. Ενοιωθε τόση μεγάλη ασφάλεια, όπως είπε, ώστε του εκμυστηρεύθηκε το “βιασμό” της από τον αναισθησιολόγο – βελονιστή κάτι που δεν ανέφερε ούτε καν στο σύζυγό της γιατί φοβόταν την “αντίδρασή του”.

Η αντεξέταση της μάρτυρας θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα