Ανοικτός διάλογος με νέους στο Δήμο Αγίας Νάπας

12:44 28/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ανοικτό διάλογο με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Νεολαίας Αγίας Νάπας, θα έχουν την ερχόμενη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013, οι νέοι του Δήμου.

Θέμα του διαλόγου είναι «εισηγήσεις και προβληματισμοί των νέων της Αγίας Νάπας» και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Αγίας Νάπας στις 6 το απόγευμα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ο διάλογος που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα έχει ως στόχο «τη συζήτηση

διαφόρων προβλημάτων που απασχολούν τους νέους και ταυτόχρονα να ακούσουμε και την κριτική που ασκούν οι νέοι τόσο στο Δήμαρχο όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο ούτως ώστε να μην επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος».

Πρόσθεσε πως το Δημοτικό Συμβούλιο «προσανατολίζεται στην ετήσια καθιέρωση του ανοικτού διαλόγου με τους νέους της Αγίας Νάπας προκειμένου από τη μια η νεολαία να εκφράζει άφοβα τη κριτική και τους προβληματισμούς της πάνω σε διάφορα θέματα της κοινωνίας και της οικονομίας και από την άλλη οι εκλελεγμένοι άρχοντες να ενημερώνονται για τους προβληματισμούς των νεαρών, να μαθαίνουν από τα λάθη τους και να διορθώνονται, έχοντας πάντοτε υπόψη το γενικό καλό».

Ένας άλλος στόχος του ανοικτού διαλόγου, συνέχισε ο κ. Καρούσος «είναι να καταγράφονται τα προβλήματα, τα παράπονα και οι εισηγήσεις των νέων έτσι ώστε τον επόμενο χρόνο να γίνεται έλεγχος των όσων έπρεπε να γίνουν και αυτών που τελικά υλοποιήθηκαν. Σε περίπτωση μάλιστα που κάποιες από τις εισηγήσεις που έπρεπε να υλοποιηθούν τελικά δεν έγινε κατορθωτό να επιτευχθούν να αποδίδονται και ευθύνες στο άτομο, ή τα άτομα που έπρεπε να ενεργήσουν ανάλογα» είπε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Δήμαρχος είπε πως «στην πρώτη συνάντηση με τους νέους θα συμμετέχουν μόνο ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο» και πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσει και μία πανδημοτική συνάντηση «με στόχο οι τοπικοί άρχοντες να ενημερωθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες αλλά και τα παράπονα που έχουν από τους κυβερνώντες».

Keywords
Τυχαία Θέματα