Ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη Δημαρχεία της Λάρνακας εξήγγειλε ο Κλεάνθους

15:05 9/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Την υποψηφιότητα του ως ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία της Λάρνακας  εξήγγειλε σήμερα ο τέως Βουλευτής του ΔΗΚΟ Νίκος Κλεάνθους, ο οποίος εξέφρασε  τις ευχαριστίες του προς τα κόμματα που τον στηρίζουν, το ΔΗΚΟ, το ΑΚΕΛ, το  ΛΑΣΟΚ και όσοι προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους που  συναποτελούν την Κίνηση Υποστήριξης της υποψηφιότητας του.

Σε δημοσιογραφική

διάσκεψη στη Λάρνακα και στην παρουσία Βουλευτών του  ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ, του νυν Δημάρχου της πόλης Ανδρέα Μωϋσέως προς τον  οποίο εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες, ο Νίκος Κλεάνθους είπε ότι γνωρίζει πως θα  έχει «ένα πολύπλευρο και βαρυσήμαντο έργο» να επιτελέσει ενώ έχει επίγνωση των  δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει.

Αφού ανέφερε ότι μέσα «από την πολύχρονη δράση» του στα κοινά έμαθε να αγωνίζεται «χωρίς φόβο και με πάθος», ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις «για το καλό της πόλης και αυτή είναι η δέσμευση μου. Δεν θα υπολογίσω ούτε προσωπικό ούτε πολιτικό κόστος» είπε και υποσχέθηκε ότι «θα αγωνιστώ, με τόλμη, διεκδικητικότητα, και αποφασιστικότητα, για τα συμφέροντα της πόλης μας. Δεν θα αφήσω ανεκπλήρωτο το χρέος μου στο κόσμο της Λάρνακας, στους απλούς πολίτες» σημείωσε.

Ο κ. Κλεάνθους αναφέρθηκε και στο όραμά του για τη Λάρνακα και είπε ότι αυτό είναι να δει την πόλη «να γίνεται το στολίδι της Κύπρου. Όραμα μου είναι να δω τους νέους μας να ζουν εδώ που γεννήθηκαν, να ευημερούν να δημιουργούν να οραματίζονται και να πλάθουν μαζί μας το μέλλον τους. Όραμα μου είναι να δω την πόλη μου να γεννιέται ξανά, να σφύζει από ζωή, ανάπτυξή και ανθρωπιά».

Απευθυνόμενους στους παρευρισκομένους ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε ότι «μαζί θα διαφυλάξουμε το φιλόξενο και ανθρώπινο χαρακτήρα της και την παλιά αρχοντιά της και να τα δέσουμε αυτά, αρμονικά με τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη. Μόνο έτσι, θα διασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής και την ευημερία όλων των κατοίκων της πόλης μας. Βαρωσιωτών, Κερυνιωτών, Σκαλιωτών».

Ταυτόχρονα κάλεσε όλους να συνεργαστούν αρμονικά για «να υλοποιήσουμε τα μεγάλα έργα που είναι τροχοδρομημένα και τα νέα έργα, που μαζί, θα προτάξουμε και προωθήσουμε. Η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η συλλογικότητα σε όλους τους τομείς και επίπεδα και παράλληλα τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών του Δήμου, θα αποτελέσουν κύριο και διαρκή μου στόχο» ανέφερε.

Ο κ. Κλεάνθους είπε ότι ξέρει πολύ καλά πως «οι προοπτικές και οι δυνατότητες της Λάρνακας, είναι μεγάλες και μπορούν να αξιοποιηθούν αν τολμήσουμε όχι απλά να διεκδικήσουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα, αλλά και να παλέψουμε δυναμικά, όπου χρειάζεται για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε».

Είπε επίσης ότι θα επιδιώξει την συμμετοχή όλων, «επιχειρηματιών, τοπικών και κυβερνητικών φορέων, του νομοθετικού σώματος, των Λαρνακέων και Αμμοχωστιανών βουλευτών» των απλών πολιτών αλλά και των νέων γιατί όπως εξήγησε «δεν μπορούμε να καταθέτουμε οράματα και να σχεδιάζουμε το μέλ

Keywords
Τυχαία Θέματα