Ανδρέας Φυλακτού και Ηλέκτρα Φωτιάδου οι μεγάλοι νικητές του DanSing for You!

15:05 31/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ ο μεγάλος τελικός του DanSing. Την πρώτη θέση κέρδισαν οι Ανδρέας Φυλακτού και Αγγέλα στον χορό και αντίστοιχα στο τραγούδι οι Ηλέκτρα Φωτιάδου και Hovig. Αυτοί όμως που πραγματικά βγήκαν κερδισμένοι μέσα από το φιλανθρωπικό show του Mega δεν είναι άλλοι από τις οικογένειες των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και  βρίσκονται στην παιδοογκολογική μονάδα του Μακάριου Νοσοκομείου.

Η οικοδέσποινα

της εκπομπής έκανε την εμφάνισή της με μια μαύρη τουαλέτα υψηλής ραπτικής Konstantinos Melis by Laskos. Αξίζει να σημειώσουμε δε πως ο συγκεκριμένος σχεδιαστής ήταν αυτός που έντυνε και τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Dancing with the Stars. Τέταρτος κριτής του χθεσινού μεγάλου τελικού ήταν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Βίκτωρας Παπαδόπουλος. Το διαγωνιστικό μέρος άνοιξε ηΜόνικα Μελέκη με τον παρτενέρ της στον χορό Αντώνη, ενώ τη σκυτάλη πήρε η Μαρίνα Φιλιππίδου με τον Σταύρο Κωνσταντίνου στο τραγούδι.

Αμέσως μετά ο Ανδρέας Φυλακτού μαζί με την Αγγέλα κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τη χορογραφία τους, ενώ το αρμένικο τραγούδι της Ηλέκτρας Φωτιάδου και του Hovig συγκίνησε κοινό και κριτική επιτροπή.

Οι τέσσερις φιναλίστ χόρεψαν και τραγούδησαν δύο φορές. Guest καλεσμένος του χθεσινού live ήταν ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος ερμήνευσε μεταξύ άλλων και το τραγούδι που γράφτηκε για τον ιερό σκοπό του show με τίτλο «Εμείς μαζί», σε στίχους της Ρεβέκας Ρούσση  και μουσική του Ανδρέα Γιωργαλή.

Από το πλατό παρέλασαν όλα τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στο show τους προηγούμενους δύο μήνες. Nα αναφέρουμε επίσης πως μόνο στο χθεσινό live, τα τηλεφωνήματα του κοινού ξεπέρασαν τις 20 χιλιάδες ευρώ, ενώ στο σύνολο των εκπομπών το DanSing for You μαζεύτηκαν συνολικά περισσότερες από 40 χιλιάδες ευρώ, ποσό το οποίο θα δοθεί στην παιδοογκολογική μονάδα του Μακάριου Νοσοκομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα