Ανδρέας Φαλάς :Ο πιο διάσημος πρεσβευτής της χώρας μας στις διεθνείς πασαρέλες!

18:02 22/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αφιέρωμα στο κορυφαίο μοντέλο της Κύπρου Ανδρέα Φαλά έκανε το online magazine μόδας της Αμερικής FASHION PARKWAY.Το αφιέρωμα και την συνέντευξη επιμελήθηκε η συντάκτρια , συγγραφέας και γνωστή pr woman Lorraine Eyre.

Με το δικό μας σούπερ μόντελ , το σαγηνευτικό Ανδρέα Φαλά, η κυπριακή βιομηχανία της μόδας δηλώνει πως είναι και αυτή παρούσα. Ο Ανδρέας Φαλάς είναι ο πιο διάσημος πρεσβευτής της χώρας μας στις διεθνείς πασαρέλες.

Το μοντέλο

που τον τελευταίο χρόνο είδες τις μετοχές του να ανεβαίνουν ,μίλησε για την ζωή και την καριέρα του .

Η ομορφιά και το σεξαπίλ του γρήγορα έγιναν γνωστά και εκτός συνόρων ,αφού πέρα από την Κύπρο  έκανε δουλειές ως μοντέλο σε Φιλιππίνες, Ισπανία,Λίβανο, Ελλάδα ,Λίβανο,Γερμανία  .Φωτογραφήθηκε για το  Stern magazine της Γερμανίας ενώ συμμετείχε σε πολλά διαφημιστικά clip στην Κύπρο.Επίσης διακρίθηκε  ως Mr Cyprus και  Mr Elegant στο Manhunt International contest το  1999-2000 αντίστοιχα.

Πρόσφατα συμμετείχε στο νέο videoclip της Κατερίνας Στικούδη για το τραγούδι “Σενάριο”.

Σταθμό στην καριέρα του θεωρεί την συνεργασία του με τον διάσημο Έλληνα σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη.

Είναι ο πρώτος Κύπριος μοντέλο που τυγχάνει τέτοιας υποδοχής από τα  διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Ανδρέας Φαλάς μίλησε για την έκθεση ζωγραφικής του  Ηρακλή Μαυρομμάτη με τίτλο “Αρχαία Ελλάδα,  όπου θα παρουσιαστεί σύντομα σε gallery. Στους πίνακες είναι αποτυπωμένος ο ίδιος και ολόχρυσος….

Ακόμα μιλά για την οικογένεια του,για τον δίδυμο αδερφό του,για τον ανταγωνισμό στον χώρο του μόντελινγκ  και για το αν θα αποδεχόταν πρόταση για γυμνή φωτογράφηση.

Αλήθεια θα δεχόταν;

Η απάντηση εδώ:

http://fashionparkway.com/2012/08/what-do-you-think-of-male-model-andres-falas/

του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα