Αν. Εκπρόσωπος: Να δημιουργηθούν νέες δομές για την οικονομία

16:07 31/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Την ανάγκη μέσα από την κρίση να δημιουργηθούν νέες δομές και νοοτροπίες, ώστε η οικονομία να σταθεί με γερές βάσεις τις επόμενες δεκαετίες, επεσήμανε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς για τη χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για σύσταση Καθοδηγητικής Επιτροπής και Επιτροπής Εφαρμογής για αξιοποίηση της Έκθεσης της Ανεξάρτητης Επιτροπής για το μέλλον του Τραπεζικού Συστήματος, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «είναι ένα θετικό βήμα προς αξιοποίηση

εκείνης της έρευνας για τις παθογένειες του τραπεζικού συστήματος».

«Η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη εφαρμόζει τις εξαγγελίες της. Αν η κρίση αυτή μας προσπεράσει χωρίς να δημιουργήσουμε εκείνες τις νέες δομές, εκείνες τις νέες νοοτροπίες που χρειαζόμαστε έτσι ώστε η οικονομία μας να σταθεί με γερές βάσεις τις επόμενες δεκαετίες, τότε δεν θα κάνουμε τίποτα», είπε.

Και αυτή, σημείωσε, «είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, μια κίνηση που θα διασφαλίσει ότι πλέον ο τραπεζικός τομέας δεν θα είναι στα χέρια δύο ή τριών τραπεζιτών, αλλά θα είναι ένας συνολικός σχεδιασμός μεταξύ κράτους, Κεντρικής Τράπεζας και τραπεζών».

Keywords
Τυχαία Θέματα