Αλέξης Παπάς:”Την τελευταία φορά που έκανα έρωτα ήταν το καλοκαίρι…”

14:07 7/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ξεκίνησε σαν ηλεκτρολόγος όμως ο Αλέξης Παπάς κατάφερε με αργά και σταθερά βήματα να γίνει ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα στο εξωτερικό.

Η τελευταία του δουλειά έγινε στο Μιλάνο και από την Άνοιξη θα είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας γνωστής φίρμας γυαλιών. Ο Αλέξης έχει επίγνωση της ομορφιάς του – όπως άλλωστε κι εμείς – αλλά θεωρεί ότι υπερτερεί η εσωτερική ομορφιάς.

Στο κεφάλαιο γυναίκες ο Αλέξης Παπάς λέει ότι «με τις συνομήλικές του δεν βρίσκει πολλά κοινά σημεία, γι΄αυτό γοητεύεται από γυναίκες που είναι γύρω στα 30…»

Όσο για το εάν έχει ζήσει την περίοδο με τα one night stands, η απάντηση του μπορεί και να ξαφνιάσει. «Δεν με ελκύει πλέον. Έχω πάει με πολλές γυναίκες. Με τον καιρό, έγινα απαιτητικός και επιλεκτικός. Δεν θέλω να αναλώνομαι. Η τελευταία φορά που έκανα έρωτα ήταν το καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή είμαι πλήρης με τη μοναξιά μου»

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Life&Style ξεκίνησε το modeling μετά από παρότρυνση της τότε κοπέλας του. Πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση δούλευε σαν ηλεκτρολόγος ενώ πήγαινε και σε νυχτερινό σχολείο για να γίνει…ψυκτικός!

Το νεαρό μοντέλο μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του modeling. «Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που πιστεύουν ότι αν κάνουν μία σεξουαλική χάρη σε κάποιον, θα τους ανοιχτούν οι δρόμοι και όλα στη ζωή τους θα είναι λευκά και στολισμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα