Ακυρώθηκε μία πτήση από το αεροδρόμιο Πάφου προς Πάτρα

09:22 16/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μία πτήση, η οποία θα αναχωρούσε στις 11.30 από το αεροδρόμιο Πάφου για την Πάτρα, έχει ακυρωθεί λόγω της τετράωρης απεργίας στην οποία θα κατέλθουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου

των Αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής «μετά από νεότερη ενημέρωση, οι Αρχές των αεροδρομίων πληροφορούν το επιβατικό κοινό ότι λόγω των εργατικών κινητοποιήσεων στην Ελλάδα από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που αρχίζουν στις 12 το μεσημέρι, έχει ακυρωθεί μια πτήση. Πρόκειται για μια αναχώρηση από το Αεροδρόμιο Πάφου προς την Πάτρα που κανονικά θα απογειωνόταν στις 11.30 το πρωί».

Πρόσθεσε ότι «με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν οι Αρχές των αεροδρομίων της Κύπρου όλες οι υπόλοιπες επηρεαζόμενες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν σε νέες ώρες εκτέλεσης».

Ο κ. Ασπρής κάλεσε το επιβατικό κοινό που ταξιδεύει σήμερα για Ελλάδα «να βρίσκεται σε απευθείας επικοινωνία με τις αερογραμμές και τους ταξιδιωτικούς του πράκτορες πριν την προσέλευση του» στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα