Ακόμα 20.000 προστατευτικά κράνη από τη Cyta στα παιδιά που επισκέπτονται το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

13:06 8/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η Cyta πρόσφερε για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Αστυνομία προστατευτικά κράνη για τα παιδιά που επισκέπτονται το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Λευκωσία.

Με τα 20.000 νέα κράνη, ο συνολικός αριθμός που έχει προσφέρει η Cyta τα τελευταία χρόνια στα παιδιά που επισκέπτονται οργανωμένα με τα σχολεία

τους το Πάρκο για σκοπούς εκπαίδευσης ανήλθε στις 85.000. Πέραν από τα μηνύματα που μεταφέρουν για το θέμα της Οδικής Ασφάλειας, τα κράνη Cyta προσφέρουν προστασία σε δραστηριότητες των παιδιών, όπως η ποδηλασία και το πατινάζ.

Η πρωτοβουλία αυτή της Cyta εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσής της προς την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας και της συνεχούς προσφοράς του Οργανισμού στην Οδική Ασφάλεια, δίνοντας έμφαση στην καλλιέργεια οδικής συνείδησης ανάμεσα στους νέους.

Στο Πάρκο τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να τύχουν θεωρητικής, αλλά και πρακτικής εκπαίδευσης στην Οδική Ασφάλεια από στελέχη της Τροχαίας. Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο μιας τέτοιας εκπαίδευσης, την οποία παρακολούθησαν παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Πύλας.

Ο Διευθυντής Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας κ. Δημήτρης Δημητρίου ευχαρίστησε τη Cyta για τη σταθερή υποστήριξη του έργου της Αστυνομίας, ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης των νέων, τονίζοντας τη σημασία που έχει η ευαισθησία μεγάλων Οργανισμών, όπως η Cyta, σε ένα θέμα που απασχολεί όχι μόνο την Κύπρο, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα