Αιμιλία Καρρά: Της έκλεψαν το κινητό το οποίο είχε προκλητικές φωτογραφίες

10:43 16/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δεν είναι και εύκολο για ένα κορίτσι που μόλις έχει κλείσει τα 20 του χρόνια να τρέχει στα δικαστήρια. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Πόσο μάλλον όταν αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της δεν έχει καμία σχέση με μηνύσεις αγωγές και Αστυνομίες. Αυτό που θέλει είναι απλά να κάνει-κάτι πολύ δύσκολο στις μέρες μας- το όνειρό της πραγματικότητα. Ν΄ασχοληθεί με το modeling. Η Αιμιλία δεν είναι η μόνη που έχει ξεκινήσει από πολύ μικρή τις φωτογραφήσεις. Ούτε βεβαίως είναι και η μόνη που στο κινητό της έχει προκλητικές φωτογραφίες . Άλλωστε στο πλαίσιο του παιχνιδιού με κάποιον σύντροφο όλα επιτρέπονται. Αρκεί βεβαίως να σβήνονται μετά. Τα έχουμε πει και ξαναπεί και γράψει πολλές φορές.

Τι συνέβη με το κορίτσι; «Έχασα το κινητό μου. Μου το έκλεψαν προχθές σε ένα νυχτερινό κέντρο. Έφαγα τον κόσμο να το βρω Και ξαφνικά βλέπω από εσάς ένα μήνυμα στο Facebook για ένα προφίλ μαϊμού με τις εικόνες μου. Σάστισα. Τρελάθηκα. Αμέσως επικοινώνησα με τους δικούς μου και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτό. Δε θα το αφήσω έτσι» μας είπε η Αιμιλία η οποία ακουγόταν στεναχωρημένη αλλά αποφασισμένη να προχωρήσει σε ότι χρειαστεί!

Όλο και περισσότερες είναι οι κοπέλες που βλέπουν τον εαυτό τους στο διαδίκτυο σε πολύ προσωπικές πόζες ή και στάσεις. Το κακό είναι πώς οι καταγγελίες έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και πώς πλέον η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει πολλούς φακέλους προς διερεύνηση. Το κακό είναι πώς τα καυτά αυτά υλικά δε θα πρέπει να υπάρχουν σε συσκευές, οι οποίες μάλιστα δεν είναι και κλειδωμένες. Ας ευχηθούμε η υπόθεση της Αιμιλίας να είναι από τις τελευταίες. Και το κακό παράδειγμα αυτό να γίνει μάθημα σε πολλές και πολλούς…

Keywords
Τυχαία Θέματα