ΑΗΚ και Παλαιστινιακή Αρχή Ενέργειας συσφίγγουν περαιτέρω τις σχέσεις τους

17:20 1/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και Παλαιστινιακή Αρχή Ενέργειας δεσμεύθηκαν σήμερα όπως συσφίξουν περαιτέρω τις σχέσεις τους και αναβαθμίσουν τη συνεργασία τους με στόχο το αμοιβαίο όφελος.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΗΚ, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα Κεντρικά Γραφεία της Αρχής Ηλεκτρισμού, συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπειών της ΑΗΚ και της Παλαιστινιακής

Αρχής Ενέργειας.

Στην αντιπροσωπεία της ΑΗΚ, υπό την αιγίδα του Προέδρου Χαράλαμπου Τσουρή, συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Στέλιος Στυλιανού και άλλα ανώτερα διευθυντικά στελέχη, ενώ εκ μέρους της Παλαιστινιακής Αρχής Ενέργειας, της αντιπροσωπείας ηγήθηκε ο Πρόεδρός της, Ομάρ Κιτανέχ.

Τον κ. Κιτανέχ συνόδευε ο Πρεσβευτής της Παλαιστίνης στην Κύπρο Βαλίντ Χασάν και ο Ντίνος Ξήχειλος, Ανώτερος Λειτουργός Βιομηχανικών Εφαρμογών, της Υπηρεσίας Ενέργειας, του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία επικράτησε φιλικό κλίμα, έγινε αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την αξιοποίηση των ενεργειακών πηγών της ανατολικής Μεσογείου.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εμπειριών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και η ΑΗΚ προσφέρθηκε να προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα σε προσωπικό της Παλαιστινιακής Αρχής Ενέργειας σε θέματα λειτουργίας ηλεκτροπαραγωγών σταθμών και της λειτουργίας υποσταθμών μεταφοράς υψηλής τάσης.

The post ΑΗΚ και Παλαιστινιακή Αρχή Ενέργειας συσφίγγουν περαιτέρω τις σχέσεις τους appeared first on onlycy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα