Αδούλωτη Κερύνεια: Πυρ και μανία για τα καζίνο

19:05 17/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ο Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας επικαλέστηκε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ για να προτείνει την έγκριση της λειτουργίας Καζίνων στην ελεύθερη Κύπρο.

Το Δημόσιο Συμφέρον οταν ΣΥΜΦΕΡΕΙ το επικαλούνται οι Κυβερνώντες. Οταν όμως δεν ΣΥΜΦΕΡΕΙ κάποιους και κάποια συμφέροντα το Δημόσιο Συμφέρον παρασιωπάτε με εκατόν δικαιολογίες.

Οπως π.χ. Το Δημόσιο Συμφέρον επιβάλλει να εφαρμόζεται ο νόμος που ισχύει σήμερα και απαγορεύει τα Καζίνα και όσοι συμμετέχουν

στα παράνομα Καζίνα του παράνομου Καθεστώτος της κατοχής να προσάγονται ενώπιον της Δικαιοσύνης και να υφίστανται τις συνέπειες του Νόμου. Επειδή όμως συμφέρει στην κατοχή και τους ξένους συνοδοιπόρους της να ενισχύεται το παράνομο Καθεστώς το Δημόσιο Συμφέρον παραμερίζεται και δεν διώκονται αυτοί που ξεπουλούν στα παράνομα Τούρκικα καζίνα περιουσίες,αξιοπρέπεια και ποιός ξέρει τί άλλες εκδουλεύσεις προς τον Τούρκο κατακτητή.

Το Δημόσιο Συμφέρον ,μέσα στις συνθήκες κατοχής που ζούμε,έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για να ανασταλεί το ατομικό δικαίωμα πώλησης ή αλλως πως εκποίησης ιδιωτικής περιουσίας στα κατεχόμενα, μέχρι τη λύση του Κυπριακού, με παράλληλη αντιμετώπιση οικονομικών προβλημάτων των ιδιοκτητών για να μην προβάλλονται τα οικονομικά προβλήματα ως δικαιολογία.. Επειδή όμως δεν ΣΥΜΦΕΡΕΙ στην κατοχή και τους ξένους συνοδοιπόρους της, το Δημόσιο Συμφέρον παραμερίζεται και αφήνονται οι πρόσφυγες στο έλεος των κραχτών πεμπτοφαλαγγιτών και σύρονται στην παράνομη Επιτροπή περιουσιών στα κατεχόμενα, παραβλάπτοντας τα δικά τους καλώς νοούμενα συμφέροντα, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Το Δημόσιο Συμφέρον επιβάλλει να τερματιστεί κάθε συναλλαγή με την κατοχή και τα παράγωγά της. Ούτε αυτό όμως δεν γίνεται και εξυπηρετείται η κατοχή και οι ξένοι συνοδοιπόροι της σε βάρος των συμφερόντων και Διακιωμάτων του Κυπριακού Λαού στο σύνολό του.

Καλούμε την Κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει το Δημόσιο Συμφέρον για σοβαρά θέματα όπως αναφέρονται πιο πάνω και να βρεί άλλες δικαιολογίες για τα Καζίνα, αν μπορούν να υπάρξουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα