To Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού παραχώρησε κτήριο στο ΤΕΠΑΚ για 33 χρόνια δωρεάν χρήση

18:05 9/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ως ο μεγαλύτερος ευεργέτης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου από της ιδρύσεως του, θεωρείται από σήμερα το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, μετά την υπογραφή συμφωνίας για δωρεάν χρήση από το ΤΕΠΑΚ, κτιριακών εγκαταστάσεων του Συνεργατικού για περίοδο 33 χρόνων.

Η τελετή υπογραφή της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κτίριο της Πρυτανείας, από τον Πρόεδρος του Δ.Σ του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού Λώρη Λυσιώτη και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΠΑΚ

Νικόλα Παπαμιχαήλ.

Εκφράζοντας τη χαρά και τις ευχαριστίες της Διοικούσας Επιτροπής αλλά και ολόκληρης της Πανεπιστημιακής κοινότητας, ο κ. Παπαμιχαήλ ανέφερε πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσφορά που δέχεται μέχρι στιγμής το Πανεπιστήμιο και η οποία κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, σημείωσε πως ”από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό, το ΣτΛ, πιστό στους σκοπούς και επιδιώξεις του και μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφορά και προς τον πολιτισμό και προς την παιδεία, στήριξε το ΤΕΠΑΚ με διάφορους τρόπους” και διαβεβαίωσε ότι αυτή η στήριξη θα συνεχιστεί με κάθε δυνατό τρόπο.

Το πενταόροφο κτίριο, που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, δίπλα από την Πρυτανεία και το Δημαρχείο, αποτέλεσε τις πρώτες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού και μέρος του φιλοξένησε στις αρχές της ίδρυσης του ΤΕΠΑΚ, τα γραφεία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Στο ισόγειο του θα συνεχίσει να λειτουργεί κατάστημα του Συνεργατικού, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις όροφοι θα διαμορφωθούν ώστε να φιλοξενήσουν τα γραφεία διοίκησης, την υπηρεσία οικονομικών και ανθρώπινου δυναμικού και το λογιστήριο του ΤΕΠΑΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα